Újszentiván

55.900.000 Ft

143.484

Remek ajánlat, használja ki a CSOK Plusz által kínált kedvező lehetőséget! Újszentiváni újépítésű, egyszintes ikerház eladó!

ID: 303232
Eladó Ház / Ikerház
Újszentiván Eladó HázÚjszentiván Eladó HázÚjszentiván Eladó HázÚjszentiván Eladó HázÚjszentiván Eladó HázÚjszentiván Eladó HázÚjszentiván Eladó HázÚjszentiván Eladó Ház
CSOK PLUSZ

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6754 ÚjszentivánTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / IkerházAlapterület 92 m2
Szobaszám 2 + 2x½ CSOK PLUSZ Igen
Építés éve 2023Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belül
Szerkezet Tégla házTelek terület 300 m2
Állapot ÚjépítésűSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Nem
Terasz 15 m2Akadálymentesített Igen
Parkolás Közterületen parkolásExtrák Amerikai konyhás
Jogilag újépítésű
Terasz

Leírás

Újszentiván Szőreghez nagyon közel eső részén, zöldövezeti környezetben lévő lakóparkban eladó egy földszinti ikerház mindkét lakása. A telek területe 600 m2, ezen osztozik a két épület. A szabadon maradó kertrész kb. 150 m2 mindkét lakásnak. Az ingatlan hasznos alapterülete 92 m2, melyben nappali + 3 hálószoba, egy fürdőszoba található. A lakás nagyon jó elosztású, kényelmesen elfér benne egy 4-5 fős család. A nappaliból egy tágas terasz nyílik az udvarra. Az ikerház lakásai kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, használatba vételi engedéllyel. Könnyűszerkezetes garázs kialakítására van lehetőség. Ne habozzon, használja ki a CSOK plusz kínálta lehetőséget, és kezdje az életét egy új ingatlanban.