Tiszasziget

49.990.000 Ft

118.348
ID: 289131
Eladó Ház / Családi ház
Tiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó HázTiszasziget Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés TiszaszigetTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 100 m2
Szobaszám 2 + 2x½ Építés éve 1970
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 700 m2Állapot Felújított
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenErkély Nem
Akadálymentesített NemKilátás Kertre, parkra néző
Parkolás 1 állásos garázs

Leírás

A dinamikusan fejlődő Tiszaszigeten kínálom eladásra ezt a takaros házat, gyönyörű parkosított kerttel. 3 szobás panellakás beszámítása értékegyeztetéssel lehetséges!
Egyre többen döntenek úgy, hogy a városi nyüzsgéstől messzebb de mégis kényelmes távolságra Szegedtől választanak otthont maguknak. Ebben a kertvárosi környezetben sokkal biztonságosabb és nyugodtabb a gyereknek is felnőni.
15 perc alatt elérhető a városközpont, de a településen is több élelmiszerüzlet, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár is biztosítja a mindennapi zavartalan életet.
Az ingatlan az 1970-es években épült, falazata tégla. A tíz év alatt mióta a jelenlegi tulajdonosok megvásárolták folyamatosan újították, csinosították. Az udvaron található egy melléképület, ami egy kis garzonlakásként is funkcionálhat, hiszen fűtés víz és áram van bevezetve. Így az ingatlan alkalmas lehet ha idősebb szülőt szeretné maga mellett tudni vagy kamasz gyereket külön lakrészbe szeretné költöztetni.
Főbb jellemzői:
75 m2,
- nappali +2 szoba,
-hőlégbefúvásos fűtés ami nagyon alacsony fogyasztású,
- műanyag nyílászárók,
-új burkolatok,
- új konyhabútor
- klíma
-öntöző rendszer.
És végül a kert, a fedett sütögető, terasz kellemes kikapcsolódást nyújthat egy-egy nehezebb nap után. A szép zöld pázsit a kiépített öntözőrendszernek köszönhető.
A gépkocsi tárolásra egy tágas garázs szolgál.
Belépni és beleszeretni! Jöjjön nézze meg, érdemes!