Szeged
Belváros

230.000 Ft/hó

584 / hó
ID: 319725
Kiadó Iroda
Szeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó Iroda
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6721 Szeged
(Belváros)
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa IrodaAlapterület 80 m2
Emelet MagasföldszintLift Nincs
Felszereltség Bútorozatlan

Leírás

Szeged belváros, József Attila sugárúthoz és a Széchenyi térhez közel, csendes utcában, egy családi ház udvarán, különálló épületben kiadó egy 78 m2-es, 4 szobás irodahelyiség. Az udvarról néhány lépcsőn megközelíthető iroda teakonyhával, tusolós fürdőszobával és 2 WC-vel rendelkezik, újszerű állapotú, felújított. A szobák ablakai az utcára és az udvar felé is néznek. Az ingatlan saját mérőórákkal rendelkezik, korszerű műanyag nyílászárókkal felszerelt, laminált parkettával burkolt, cirkófűtéses.
Csendes tevékenységet végző cégek/magánszemélyek részére ideális, de rendelőnek esetleg egyéb üzleti célra is megfelelő lehet.
A társasház udvarára motorral és kerékpárral - igény esetén - be lehet állni, parkolni fizetős övezetben a ház előtt, az utcán lehet. Az iroda azonnal birtokba vehető.