Szeged
Béke telep

140.000 Ft/hó

356 / hó

Béketelepen több szobás iroda kiadó

ID: 289078
Kiadó Iroda / Egyéb iroda
Szeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó Iroda
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6728 Szeged
(Béke telep)
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda / Egyéb irodaAlapterület 100 m2
Emelet 1. emeletLift Nincs
Helyiség 4 helyiségFelszereltség Részben bútorozott
Parkolás Közterületen ingyenesŐrzött parkoló Nem

Leírás

Szeged-Béketelep, ipari területen, mégis csendes zsákutcában, egy 6000 m2-es betonozott területű ingatlan területén kiadó egy, a 2000-es évek elején épült, önálló épületben lévő, 100 m2-es, 1. emeleti 4 szobás, részben bútorozott irodahelyiség.
A jó állapotú klimatizált ingatlan minden helyiségben van ablak, ezért világos, napfényes. Az ablakokon függöny és redőny és szúnyogháló is található, külső nyílászárói hőszigetelt műanyagok, belső nyílászárói borovi fenyőből vannak, az összes helyiség járólappal burkolt. Az irodához 2 saját használatú WC és mosdóval és zuhanyzóval ellátott helyiség is tartozik. Ezeken kívül a földszinten is van egy kb. 9 m-es, 2 mosdós-zuhanyzós helyiség, egy 12 m2-es öltöző és 1 kézmosós WC. Igény esetén egy kb. 6 m-es portaépület is bérbeadó, de ezt a fenti ár nem tartalmazza. A komplexum riasztóval védett, az iroda belső bejárata fémajtóval is biztosított.
Az előtérből nyílnak a szobák, melyek saját bejárattal rendelkeznek, de egybe is nyithatók. A teakonyha helye ki van alakítva, jelenleg konyhabútor nélkül. Igény esetén a bútorzat megbeszélés kérdése. Az ingatlan saját almérőkkel rendelkezik, cirkófűtéses, ipari áram is van. Az ingatlan előtt és az ingatlan területén belül a parkolás ingyenesen megoldott. Az ingatlan területén több épület található, többféle cég bérel a területen, a cégek nem zavarják egymást, mindenkinek van elég helye. Az ingatlan jelenleg a Régiposta u. felől közelíthető meg, de a jövőre átadandó útfejlesztés eredményeképpen saját bekötőúttal fog rendelkezni a teherautós közlekedésit biztosító nagyobb utak/autópálya felé.
A.