Szeged
Belváros Szentháromság utca

240.000 Ft/hó

616 / hó

Igényes iroda kiadó a Szentháromság utcában autóbeállóval!

ID: 308359
Kiadó Iroda / Lakásban
Szeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utcaSzeged Kiadó Iroda Szentháromság utca

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6725 Szeged
(Belváros)
Szentháromság utca
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda / LakásbanAlapterület 64 m2
Emelet 3. emeletLift Van
Felszereltség BútorozottParkolás Saját parkoló
Őrzött parkoló NemParkolási díj 20000 Ft / hó

Leírás

Szeged Belvárosában, a Szentháromság utcában kiadó egy penthause szintű, IKEA irodai bútorokkal teljesen berendezett iroda, összesen 64 m2 alapterülettel. A liftes ház harmadik, legfelső szintjén a zárt folyosóról nyíló 4 ponton záró biztonsági ajtóval ellátott előtérbe lépünk be. A szemben lévő iroda, mely egyben a recepció szerepét is betöltheti egy-két munkahellyel rendelkezik. Ebben a helyiségben lett kialakítva a teakonyhai rész is. Az előtérből nyílik balra a mosdó, jobbra pedig egy hatalmas tárgyaló asztallal ellátott, és dolgozó asztallal kombinált loft iroda helyiség. A harmadik iroda 3-4 munkaasztallal rendelkezik, de akár vezetői feladatokat is elláthat. Az egész létesítmény egy teljes oldala üvegfelület mely világossá és lenyűgözővé teszi a munkateret, egyben egy külső átjárási lehetőséget is biztosít a három külön álló irodai szobának. Az ablakok keleti tájolásúak, a Szentháromság utcára néznek. A hatalmas viacolorral térkővel burkolt terasz lenyűgöző kilátást biztosít a szegedi Dóm és az alsóvárosi templom tornyaira, mintegy kiterjesztve az irodai teret, azt meghosszabbítva akár a szabadban is az ügyfelek fogadását azokkal a tárgyalást.
Az iroda klimatizált, jól szeparálható terekkel, hőszigetelt üvegezésű hatalmas műanyag homlokzati nyílászárókkal, rendelkezik. Az épületben megtalálható burkolattípusok: mázas kerámialap, magas minőségű woodcote laminált padló és wenge - woocote nyílászárók. Belső felületképzések esetén: vakolt, diszperziós festékkel festett falak, a vizes helyiségek csempézettek. spot lámpák biztosítják az exkluzív világítást. Saját nagyméretű zárt udvari parkolóval, rendelkezik, Hörmann gyorskapuval, távirányítóval működtethető. Fűtésrendszere: kombi kazán (cirkó gázfűtés) padlófűtés, egy plusz lemezradiátor hőleadóval. Az iroda fenntartása relatíve alacsony rezsiköltséggel oldható meg. Az épület újszerű és impozáns. Az internetelérés megoldott és az épület riasztórendszerrel, belső informatikai hálózattal, kaputelefonnal rendelkezik. Elhelyezkedése kedvező: Szeged Belvárosában a Dugonics tértől pár percre az Aradi Vértanuk terétől, azaz a központtól 850 m-re. Városközponttól, egyetemektől, közigazgatási intézményektől pár percre. Könnyű megközelíthetőség, kiváló tömegközlekedés (busz, villamos, troli), ezek megállói 350 m-en belül vannak. A megközelíthetőség kétsávos aszfalt burkolatú útról, kerékpárútról és járdán lehetséges. Közvetlen környezetében vegyes funkciójú társasházak, családi házak, kereskedelmi és szolgáltató egységek, oktatási intézmények találhatók. Egyetem TIK 1-2 sarok. A terület közművesítettsége teljes, mivel a városi vezetékes víz-, gáz- és elektromos energiaellátás mellett a zártrendszerű csapadékvíz- és szennyvízelvezető csatornahálózat is kiépítésre került. Az ingatlan területére a rendelkezésre álló közművek bevezetésre kerültek, az saját mérőórákkal felszerelt.
Különösen alkalmas lehet informatikai vállalatnak, pénzügyi szolgáltatónak, ügyvédi-, pályázatírói-, tervező irodáknak, oktatócentrumnak, utazási szolgáltató irodának, könyvelő irodának, többcélú rendelőnek, egyéb irodai tevékenységhez.
Vállalkozásfejlesztési Európai Uniós pályázatok /, GINOP / megvalósítási helyszíneként kiváló, a területi elhelyezkedése, valamint a magasan képzett egyetemi szakemberek jelenléte okán.

Az iroda hosszú távra, de minimum 1 évre bérelhető, 2023.12.01.-től!
Preferencia szerint leinformálható ÁFÁ körös ügyfelek részére. 2 havi kaució és az első havi bérleti díj elvárás a bérlővel szemben!
Az iroda bútorozottan kiadó.
Ár: 240.000/hó + ÁFA + rezsi
Udvari saját parkolóhely: 20.000 Ft /hó + ÁFA