Szeged
Felsőváros

800 €/hó

314.808 Ft / hó

Szegedi modern, igényes irodaházban 80 m2-es iroda kiadó.

ID: 257778
Kiadó Iroda / Irodaház "B"
Szeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó IrodaSzeged Kiadó Iroda

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6721 Szeged
(Felsőváros)
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda / Irodaház "B"Alapterület 80 m2
Emelet 1. emeletLift Van
Felszereltség BútorozottParkolás Saját parkoló
Őrzött parkoló NemExtrák Akadálymentes
Recepció

Leírás

Szegeden frekventált helyen található modern, igényesen kialakított irodaházban 80 m2 iroda kiadó. Az 1. emeleten található iroda 80 m2-es, 2 irodából és egy nagyobb előtérből áll. A helyiségek bútorozottan kerülnek átadásra. Az épület klimatizálásáról új hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak. Az egész épületben külső levegőcserélő rendszer (légtechnika) került kiépítésre A földszinten 400 m2 közösségi tér került kialakításra, amely alkalmas akár rendezvények megtartására is. Az irodaház jól felszerelt, megfelel a mai céges elvárásoknak is. Porta és biztonsági szolgálat, valamint büfé is a bérlők kényelmét szolgálja. Az épületben 8 személyes lift található. Bejutás mágneskártyás rendszerrel lehetséges.
Az irodaház teljes alapterülete 4413 m2, jelenleg 80 m2-re várjuk a bérlők jelentkezését. Az épület 3 szintes, szintenként 700 m2 netto irodatérrel, 2 bejárattal, lifttel, beléptető kapuval, saját parkolóval és kerékpár tárolóval rendelkezik. A földszinti aulában egy büfé, kávézó működik, 8-16 óráig biztonsági őrzés és a takarítás biztosított. Az irodaház erős- és gyengeáramú hálózata informatikai vállalkozások igényeinek is megfelel, valamint rendelkezik szerverszobákkal is. Az épület mellett saját parkoló van, ahol a bérlők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.
Olyan bérlőt keresünk, aki hosszú (min. 1 év) távra keres irodát! Bankok, biztosító társaságok, telefonos ügyfélszolgálatok, informatikai cégek jelentkezését is várjuk. A havi bérleti díj 10 euro/m2. Az üzemeltetés díja és a rezsiátalány 5 euro/m2 havonta.