Szeged Római körút

446.000 Ft/hó

1.147 / hó
ID: 257778
Kiadó Iroda / Irodaház "B"
Szeged Kiadó Iroda Római körútSzeged Kiadó Iroda Római körútSzeged Kiadó Iroda Római körútSzeged Kiadó Iroda Római körútSzeged Kiadó Iroda Római körútSzeged Kiadó Iroda Római körútSzeged Kiadó Iroda Római körút

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6721 Szeged
Római körút
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda / Irodaház "B"Alapterület 110 m2
Emelet FöldszintLift Van
Felszereltség BútorozatlanParkolás Saját parkoló
Őrzött parkoló NemExtrák Akadálymentes
Recepció

Leírás

Szegeden frekventált helyen található modern irodaházban 110 m2 iroda kiadó. A 2. emeleten található iroda egy 80 m2-es egylégterű irodából, 20 m2 teakonyhából és 10 m2 mosdóhelyiségből áll. A jelenlegi 80 m2 irodarészben a bérlő kérésére és költségére kisebb egységek kialakítása lehetséges. A földszinten 400 m2 közösségi tér került kialakításra, amely alkalmas akár rendezvények megtartására is. Az irodaház jól felszerelt, megfelel a mai céges elvárásoknak is. Porta és biztonsági szolgálat, valamint büfé is a bérlők kényelmét szolgálja. Az épületben 8 személyes lift található. Bejutás mágneskártyás rendszerrel lehetséges.
Az épület klimatizálásáról hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak. Az egész épületben külső levegőcserélő rendszer (légtechnika) került kiépítésre. Az irodaház teljes alapterülete 4413 m2, jelenleg 110 m2-re várjuk a bérlők jelentkezését. Az épület 3 szintes, szintenként 700 m2 netto irodatérrel, 2 bejárattal, lifttel, beléptető kapuval, saját parkolóval és kerékpár tárolóval rendelkezik. Az új bérlő igényeihez igazított felújítási munkák kivitelezését a tulajdonos vállalja, átalakítási igénytől függően 1-6 hét alatt. A földszinti aulában egy büfé, kávézó működik, 12 órás biztonsági őrzés és a takarítás biztosított. Az irodaház erős- és gyengeáramú hálózata informatikai vállalkozások igényeinek is megfelel, valamint rendelkezik szerverszobákkal is. Az épület mellett saját parkoló van, ahol a bérlők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.
Olyan bérlőt keresünk, aki hosszú (min. 1 év) távra keres irodát! Bankok, biztosító társaságok, telefonos ügyfélszolgálatok, informatikai cégek jelentkezését is várjuk. A havi bérleti díj a 8 euro/m2 . Az üzemeltetés díja és a rezsiátalány 4 euro/m2 havonta.