Szeged
Belváros

34.900.000 Ft

89.807

Belvárosi eladó üzlet

ID: 291608
Eladó Üzlethelyiség / Egyéb üzlethelyiség
Szeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó ÜzlethelyiségSzeged Eladó Üzlethelyiség

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6720 Szeged
(Belváros)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Üzlethelyiség / Egyéb üzlethelyiségAlapterület 55 m2
Emelet SzuterénLift Nincs
Parkolás Közterületen fizetős

Leírás

Szeged történelmi belvárosában, kitűnő helyen, 1960-70 években épült társasház eladó egy 55 m2-es, 2 szobás, teljesen felújított - üzlethelyiségként nyilvántartott - szuterén helyiség.
Az ingatlan teljes felújítása a következőket érintette: teljes víz- és talajszigetelés (hőszigeteléssel), villany és vízhálózat felújítás, fürdőszoba kialakítás, új szaniterek, csempék, új, modern, melegvizes boyler. Az üzlet utca felőli részén pince található, ezáltal innen is szigetelt a helyiség, hőtartása jó. A külső falakat vízszigeteléssel látták el, valamint a talajnedvesség elleni szigetelés is megtörtént. A falak vízszintes és függőleges falszigeteléssel is rendelkeznek, lélegző simító mészhabarcsos+3 rétegű meszes festéssel készültek. A fűtés igény szerint klímával vagy elektromos radiátorral megoldható. A falakon sok helyen helyeztek el konnektort, ezáltal a bútorzat is szabadon variálható. Mindként szoba(helyiség egymás tükörképe, melyet az előszoba és a közlekedő választ el. Ez a helyiség alkalmas konyhának - vagy rendelő esetén - várónak egyaránt. A közlekedőből nyílik a tusolóval ellátott, kézmosós WC is. Az eredetileg kisméretű ablakokat nagy méretű hőszigetelt műanyag, üveges erkélyajtóra cserélték ki, ezáltal a helyiség természetes fénye és szellőzése egyaránt biztosított. Az ingatlant ajánlom cégeknek, magánszemélyeknek egyaránt, mert irodának, üzletnek, rendelőnek, egyéb szolgáltatási tevékenység végzésére egyaránt alkalmas lehet. A környék infrastrukturális szempontból is kiváló.