Szeged
Felsőváros

58.500.000 Ft

150.158

Felsővárosi lakás garázzsal

ID: 313445
Eladó Lakás / Tégla
Szeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó Lakás
CSOK PLUSZ Foglalt

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6723 Szeged
(Felsőváros)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 90 m2
Szobaszám 2 + 2x½ CSOK PLUSZ Igen
Építés éve 1995Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető azonnalÁllapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosTetőtér Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben 4 szintesEmelet 1. emelet
Lift NincsFűtés Elektromos fűtés
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön helyiségben
Erkély IgenErkély mérete 7 m2
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Kertre, parkra néző
Utcára néző
Tájolás délkelet
Parkolás 1 állásos garázs
Panelprogram Nem vett résztExtrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes

Leírás

Szeged-Felsővároson, kedvelt környéken, 1995-ben épült, 12 lakásos, 4 emeletes társasházban eladó egy 90 m2-es, 4 szobás, 1. emeleti, erkélyes, klimatizált téglalakás. Opcionálisan utcai garázs is vásárolható hozzá.
A lakás különleges ékei a statikai biztonságot is nyújtó dekoratív oszlopok, melyek a tágas nappalit díszítik. Ebből a térből nyílik szinte a lakás összes helyisége. A lakás elhelyezkedésének és ablakainak köszönhetően világos, a nap körbesüti. A nappali és még egy szoba hidegburkolatos, a másik két szoba parkettázott.
A nappalihoz L alakban illeszkedik a kamrával is rendelkező amerikai konyha, mely gépesített, felszerelt. Az ablakok jó állapotú, hőszigetelt, fa nyílászárók, melyek műanyag redőnnyel rendelkeznek. A nappaliból egy 7 m2-es erkély nyílik, mely a belső, csendes, zöld udvar felé néz. Az erkély teljes nagysága a lakás m2-n felül értendő. A nappali klimatizált, a konyha, kamra és előszoba járólappal burkolt, a többi szobában szőnyegpadló található. A hidegburkolat alatt ki van építve a padlófűtés (mely jelenleg nem üzemel, mert jelenleg nincs gázkazán), de igény esetén egy új kondenzációs kazán beszerelésével újra működtethető. 2019-ben villanyhálózat felújítás és vezetékcsere történt, ekkor a mennyezetre infra panelek kerültek, a fürdőszobában pedig villanybojler került felszerelésre, mely a meleg vizet szolgáltatja.
A lakás alatt helyezkedik el az utcáról nyíló 15,7 m2-es garázs, mely opcionálisan megvehető, de a lakás külön is eladó, a garázs megvétele nem kötelező. A házban 3 tároló található, melyből kettő kerékpárok számára fenntartott, a lépcsőház rendezett. A lakás belső udvarára ideiglenesen, rövid időre gépjárművel be lehet állni, de nem állandó jelleggel. Ajánlom mindazok számára, akik egy madárcsicsergős helyen keresnek családjuknak, kényelmesen megközelíthető lakást, közel a belvároshoz, csendes helyen.