Szeged
Felsőváros

51.900.000 Ft

133.149

Szeged, Belváros szélén 3 szobás, nagy étkezőkonyhás, 2. emeleti lakás eladó.

ID: 311846
Eladó Lakás / Tégla
Szeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó Lakás

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6721 Szeged
(Felsőváros)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 76 m2
Szobaszám 2 + ½ Építés éve 1999
Tulajdonjog / bérleti jog TulajdonjogKöltözhető azonnal
Állapot Jó állapotúKomfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtériSzintek száma az épületben 4 szintes
Emelet 2. emeletLift Nincs
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenErkély Nem
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Utcára néző
Tájolás délnyugat
Parkolás Parkolás az udvaron
Energetikai tanúsítvány E (Átlagos energiahatékonyság)Panelprogram Nem vett részt
Extrák Tehermentes
Alacsony rezsi
Beépített konyha
Gépiesített

Leírás

Szeged Felsőváros, Belvároshoz közeli részén, a Bárka utcában, 2. emeleti, 76 m2-es , nappali + 2 szobás, nagy étkezőkonyhás, egyedi fűtéses lakás eladó.
A 10 lakásos, téglaépítésű társasház 1999-ben épült, rendezett, jó lakóközösséggel, a zárt udvara parkosított. A lakás nagyon tágas, világos, napfényes. A lakás elosztása a következő: 3 külön nyíló szoba, ebből kettő egész és egy félszoba. Ezeken kívül nagy étkezős konyha, kádas fürdőszoba, külön helyiségben WC illetve a konyhából egy kamra nyílik. A nagyméretű konyhában a beépített konyhabútor a benne található gépekkel együtt a vételár részét képezi. Az étkező mérete lehetővé teszi nagyobb családi összejövetek megrendezését is. A szobák az utcára néznek, sok ablakkal így nagyon világosak. A fűtést és melegvíz ellátást egy kombi gáz kazán szolgáltatja, radiátoros hőleadókkal. A nyílászárók eredeti, jó minőségű DUFA fa nyílászárók, 2 rétegű üvegezéssel. Az ablakokon redőny van felszerelve. A szobákban szép valódi fa parketta, a többi helyiségben hidegburkolat található! A parkolás a ház előtt fizetős övezet. A ház udvarában van parkolási lehetőség ingyenesen, szokásjog alapján. A lépcsőház nagyon tiszta és rendezett. A környék csendes, nyugodt része a városnak.
Kiváló elhelyezkedésű lakás, a közelben minden megtalálható, pár perc sétára helyezkednek el a tömegközlekedés megállói, ugyanakkor a Belváros is könnyű sétával elérhető. Az M43 autópálya felhajtója 5 km-re található.

Jöjjön el, nézze meg, tegyen ajánlatot!
Hívjon bizalommal!