Szeged
Makkosháza

27.900.000 Ft

68.049

Bútorozott panellakás

ID: 290240
Eladó Lakás / Panel
Szeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó Lakás

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6723 Szeged
(Makkosháza)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / PanelAlapterület 48 m2
Szobaszám 2Építés éve 1980
Tulajdonjog / bérleti jog TulajdonjogKöltözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot FelújítottKomfort Összkomfortos
Tetőtér ZárószintSzintek száma az épületben 5 szintes
Emelet 5. emeletLift Nincs
Fűtés Távfűtés egyedi mérésselBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenErkély Nem
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Panorámás
Kertre, parkra néző
Parkolás Közterületen parkolásPanelprogram Részt vett
Extrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Alacsony rezsi

Leírás

Szeged-Makkosháza csendes zöldövezeti részén, 48 m2-es, 2 szobás, részben felújított, klimatizált, panorámás kilátással rendelkező zárószinti lakás panelprogramos házban (majdnem) teljes berendezéssel, gépesítve, bútorozottan eladó.
A lakás 5 emeletes, felújított és szigetelt homlokzatú panelprogramos ház legfelső emeletén helyezkedik el, a ház tetőszigetelése is felújított, a lépcsőház rendezett, minden szinten új burkolat van. A külső nyílászárók korszerű műanyagok, redőnyözöttek, szúnyoghálóval felszereltek.
A részleges felújítás a lakás 2 szobáját érintette, melynek során laminált parkettázás, falfestés, 2 új beltéri ajtó, villanyvezeték áthúzás, színváltós, ledes hangulatvilágítás és klíma került beszerelésre. Az előszoba linóleummal burkolt, a konyha és a fürdőszoba némi felújítást igényel. A konyhának nincs kamrája, ezért tágasabb. A fürdőszoba és WC külön helyiségben található. A lakás fűtése és a meleg víz távhőről üzemel, a radiátorok hőmennyiségmérővel felszereltek. A ház az utcafrontról beljebb helyezkedik el, ezáltal teljesen csendes, madárcsicsergős, a környezett zöldellő és parkosított. Parkolni a környéken ingyenesen lehet.
Ajánlom saját és befektetési célra egyaránt, mert a lakás irányára - néhány dolog kivételével - a teljes bútorzatot tartalmazza, így még kiválóbb lehetőséget biztosít, hisz már a berendezéssel, bútorokkal sem kell foglalkozni!
A környék infrastruktúrája kiemelkedő, a közelben sokféle üzlet (LIDL, ALDI, PENNY, TESCO, kifőzde, áruház, stb.). megtalálható, de a családosok számára többféle játszótér is adott ill. a töltés is pár perc sétára található a szabadidő eltöltésére.