Szeged
Belváros

39.900.000 Ft

101.550

Befektetésre is alkalmas 1. emeleti társasház a Mikszáth K. utcában

ID: 274393
Eladó Lakás
Szeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó LakásSzeged Eladó Lakás

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6722 Szeged
(Belváros)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa LakásAlapterület 83 m2
Szobaszám 2Építés éve 1920
Tulajdonjog / bérleti jog TulajdonjogÁllapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosTetőtér Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben 2 szintesEmelet Magasföldszint
Lift NincsFűtés Gáz - konvektor
Belmagasság 3 méter felettWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély NemAkadálymentesített Nem
Kertkapcsolatos NemHonnan nyílik Lépcsőházból
Kilátás Utcára néző
Parkolás 1 állásos garázs
Extrák Tehermentes
Alacsony rezsi

Leírás

Szeged belvárosában, a Mikszáth K. utcában lévő polgári jellegű társasházban eladó ez a 83 m2-es, magasföldszinti, 2 tágas szobával rendelkező lakás. A lakásba belépve egy kis előteret választottak le az étkezős konyhából. A lakás felújítását elkezdték, a konyhában burkolatot cseréltek, de a konyhabútor beépítése már az új tulajdonos feladata lesz. A két nagy szoba egymásból nyílik, utcai fekvésűek. A belső szobából közelíthető meg a teljesen felújított kádas fürdőszoba és egy fél fallal leválasztott wc. A lakásban egyedi gáz-konvektoros fűtés van. A nyílászárók eredetiek, fából készültek, az árnyékolást spalettával oldották meg. A fürdőszoba kivételével a helyiségekben laminált parkettát raktak le. A lakás nem lakott, azonnal birtokba vehető.
A lakáshoz megvásárolható a szomszéd ház udvarában lévő 14 m2-es garázs tulajdonjoga 5,5 M Ft-os irányáron.
Ez az ingatlan nagyon sok lehetőséget rejt magában a belváros fekvése és a magasföldszinti elhelyezkedése miatt. Saját lakáscélra is kiváló, akár az idősebb korosztály számára is. De befektetésnek akár lakásként, akár iroda, rendelő, bármely vállalkozás helyszínének is kiválóan alkalmas a könnyű megközelíthetősége miatt.