Szeged
Felsőváros Tündér utca

62.900.000 Ft

159.637

Belső kétszintes, 2 fürdőszobás modern lakás

ID: 320107
Eladó Lakás / Tégla
Szeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utcaSzeged Eladó Lakás Tündér utca
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6724 Szeged
(Felsőváros)
Tündér utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 87 m2
Szobaszám 3CSOK PLUSZ Igen
Építés éve 2004Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belülÁllapot Jó állapotú
Komfort Dupla komfortosTetőtér Zárószint
Szintek száma az épületben 3 szintesEmelet 2. emelet
Lift NincsFűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Erkély IgenErkély mérete 8 m2
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik FolyosórólKilátás Panorámás
Kertre, parkra néző
Parkolás 1 állásos garázsPanelprogram Részt vett
Extrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Alacsony rezsi

Leírás

Szeged-Felsővároson, a zöldövezeti, csendes, Tündér utcában, szigetelt társasházban eladó egy 83 m2-es + 8 m2 erkéllyel rendelkező, jelenleg nappali+2 szobás, (nappali+3 kialakítható) belső kétszintes, 2 fürdőszobával rendelkező, klimatizált, modern téglalakás.

A ház 2004-es építésű, lépcsőháza rendezett, a homlokzat és a tetőszerkezet szigetelt. A lakás a 2. emeleten helyezkedik el, belső kétszintes, melybe egy hangulatos függőfolyosón keresztül lépünk be. Az alsó szinten egy laminált parkettával burkolt nagy méretű, amerikai-konyhás nappali fogad, melyről egy 8 m2-es, műfűvel burkolt erkély nyílik. A lakás hangulatos, berendezése fiatalos, világos, fehér falakkal, pasztel színű bútorokkal, berendezett. A komfortérzetet fokozza, hogy mindkét szinten padlófűtés üzemel, emellett klíma segíti enyhíteni a nyári meleget. Az emeleten jelenleg 2 szoba található, melyből a nagyobbik leválasztható, ezáltal még egy szoba kialakítható). A szobák és a közlekedő padlószőnyeggel burkolt. A korszerű, műanyag nyílászárók (tetőtérben Velux faablakok) redőnnyel, szúnyoghálóval, az emeleti szobákban hőárnyékoló rolóval vannak felszerelve. Az emelet kényelmes lépcsőn közelíthető meg, ahol 2 tágas szobát, a közlekedőben egy nagy beépített szekrényt, valamint egy WC-s, kádas fürdőszobát találunk. A földszinten egy WC-vel rendelkező, tusolós fürdőszoba van. A konyhabútort a beépített gépekkel, valamint az emeleti beépített szekrények árát a vételár tartalmazza. A lakáshoz opcionálisan (nem kötelező megvenni) egy utcáról megközelíthető, 17 m2-es garázs vásárolható, mely a lakás vételárán felül fizetendő. A garázs irányára: 12,9 mFt.
A környék és az utca sárga zónában található, a buszmegálló pár perc sétával elérhető, mellyel a belváros mindössze 5 perc. Az infrastruktúra kiváló, a közelben többféle üzlet, hipermarket is található. A lakás tehermentes, rövid határidővel költözhető, egyeztetés után rugalmasan megtekinthető.