Szeged
Északi városrész Sárosi utca

38.900.000 Ft

98.726

3 szobás panelprogramos lakás

ID: 319809
Eladó Lakás / Panel
Szeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utcaSzeged Eladó Lakás Sárosi utca
Csak nálunk! Foglalt

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6724 Szeged
(Északi városrész)
Sárosi utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / PanelAlapterület 60 m2
Szobaszám 3Építés éve 1980
Tulajdonjog / bérleti jog TulajdonjogKöltözhető azonnal
Állapot Jó állapotúKomfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtériSzintek száma az épületben 5 szintes
Emelet 2. emeletLift Nincs
Fűtés TávfűtésBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenErkély Nem
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Panorámás
Kertre, parkra néző
Parkolás Közterületen parkolásPanelprogram Részt vett
Extrák Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Alacsony rezsi
Gépiesített

Leírás

Szeged, Északi városrész, Sárosi utcában, 5 szintes panelprogramos, szigetelt társasház 2. emeletén eladó egy 60 m2-es, nappali+2 külön szobás, felújított, szép állapotú panellakás teljes bútorzattal együtt.

A ház csendes zöldövezeti környezetben található, a lakás ablakai mindkét oldalon zöld parkra és fákra néznek. A szobák festett falúak, laminált parkettával burkoltak, a közlekedő, a konyha és a vizes helyiségek járólappal burkoltak.
A nyílászárók korszerű műanyag ablakok, melyeken sötétítőfüggöny van.
A konyhában fa konyhabútor van, a helyiségben a fa hatás dominál. A mosógép a konyhabútorban került elhelyezésre, de a fürdőszobában is van egy kiállás, így át lehet tenni, és akkor a mosógép helyére mosogatógépet is be lehet szerelni.
A kombi hűtőszekrény a kamrában található. A mediterrán hangulatú kádas fürdőszobában kis mosdó és szekrény is helyett kapott.
A lakásban maradó szép állapotú, újszerű bútorok és a képeken látható felszerelési és dekorációs tárgyak a vételárban benne vannak.
- hálószobában 2 ágy matraccal, gardrób szekrény,
- a kisebbik szobában: szekrény, íróasztal, kinyitható IKEA-s kis kanapé.
- nappaliban: kinyitható sarokkanapé, hosszú polcos faliszekrény és egy kis asztal. - előszobában: előszobafal cipősszekrénnyel.
Az előszoba egyik fala díszburkolattal burkolt.

A lakás tehermentes, rövid határidővel költözhető. A környék infrastruktúrája fejlett, a közelben sokféle üzlet, SPAR, TESCO szupermarket, valamint egy jól felszerelt játszótér is van. A közeli Csongrádi sugárúton sokféle busz és trolijárat közlekedik, a lakástól néhány perc alatt megközelíthető, mellyel a belváros pár perc alatt elérhető.