Szeged
Alsóváros Petőfi Sándor sugárút

54.900.000 Ft

140.907

Egyetem és belváros közeli felújított lakás

ID: 315726
Eladó Lakás / Tégla
Szeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárútSzeged Eladó Lakás Petőfi Sándor sugárút
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6725 Szeged
(Alsóváros)
Petőfi Sándor sugárút
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 67 m2
Szobaszám 1 + 2x½ Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülÁllapot Felújított
Komfort ÖsszkomfortosTetőtér Legfelső emelet, nem tetőtéri
Szintek száma az épületben 3 szintesEmelet 2. emelet
Lift NincsFűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély NemTerasz 5 m2
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Panorámás
Utcára néző
Parkolás Közterületen parkolásPanelprogram Nem vett részt
Extrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Alacsony rezsi

Leírás

Befektetők vagy egyetemek vonzáskörzetében lakást keresők figyelmébe!

Szeged történelmi belvárosához és a TIK-hez egyaránt, közel, a Petőfi Sándor sugárút parkolózónán kívül eső szakaszán, kis létszámú társasházban kínálom eladásra ezt a szép állapotú, újszerű, modern, 67 m2-es, 2. emeleti, nappali+2 szobás, felújított, cirkófűtéses, IKEA-s bútorokkal ízlésesen berendezett hangulatos otthont!
A lakás néhány évvel ezelőtt lett teljesen felújítva, ami érintette a nyílászárók cseréjét, a víz- és villanyvezetékek cseréjét, fűtés korszerűsítést, festést egyaránt.
A lakás napfényes, hőszigetelt, modern nyílászárókkal rendelkezik, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A szobákban a beépített álmennyezetben és a lakás többi helyiségében is energiatakarékos led lámpatestek kerültek beépítésre. A WC a fürdőszobában található, mely mellett van az épített zuhanyzó, a kazán és a mosógép is itt kapott helyet. A lakás klimatizált, cirkófűtéses, rezsiköltsége alacsony.
A hangulatos nappalin kívül még 2 külön nyíló szobával rendelkezik. A konyhában lévő fehér konyhabútor mindössze 1 éves, e kivételével az összes berendezési tárgy IKEA-s, melyet a vételár tartalmaz.
A lakás előtti függőfolyosó a csendes, zöld, belső udvarra néz, erkélyként használható! A lakáshoz saját udvari tároló tartozik, mely szintén a vételárban benne foglaltatik.
A lakás tehermentes, rövid határidővel költözhető, készpénzes vásárlók előnyben! A lakás a Petőfi Sándor sgt. körúton kívül eső, de a TIK-hez közel eső szakaszán található, mely már nem fizető övezet, így a parkolás ingyen van! Ez Szegeden igen ritka lehetőség!
Ha egy igazán hangulatos otthont szeretne vásárolni, kiváló helyen, Szeged történelmi belvárosától csak pár percre, akkor ez a lehetőség Önnek szól!