Szeged Deák Ferenc utca

65.000.000 Ft

181.205
ID: 249786
Eladó Lakás / Tégla
Szeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utcaSzeged Eladó Lakás Deák Ferenc utca
Elhelyezkedés 6720 Szeged
Deák Ferenc utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 125 m2
Szobaszám 3
Építés éve 1920
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető azonnal
Állapot Jó állapotú
Komfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben 3 szintes
Emelet 2. emelet
Lift Nincs
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Külön helyiségben
Erkély Nem
Akadálymentesített Nem
Kertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik Körfolyosóról
Kilátás Utcára néző
Parkolás Közterületen parkolás
Extrák Amerikai konyhás
Beépített konyha
Gépiesített

Szeged belvárosának szívében, a Deák Ferenc utcában található ez a városképi jelentőségű, szép polgári ház. Ennek 2. emeletén eladó egy 125 m2-es, 3 szobás, nagyon elegáns, tágas, exkluzív lakás. Az ingatlan kiváló állapotban van, a szobákban szép parketta van, a többi helyiség hidegburkolatos. A fűtése egyedi gázcirkó, melyet radiátorok szolgáltatnak. A fürdőszobába sarokkádat építettek be, a wc külön helyiségben található. A konyha tágas, étkezős, külön helyiségben található, korszerű konyhabútor van benne. A lakás különlegessége a nagy, tágas terek, kiváló fényviszonyok, és a belváros elhelyezkedése. Azoknak ajánlom, akik szeretik a polgári lakások egyedi, elegáns hangulatát, szeretik a tágas tereket, és a központi elhelyezkedést. Befektetésnek is kiváló lehetőség.
Környék, közlekedés:
A belváros centrumában, a történeti városmagban helyezkedik el az ingatlan. A város főtere a Széchenyi tér, a belváros parkja a Stefánia, az emblematikus Múzeum, a Dóm, a Belvárosi híd és sok más történeti jelentőségű épület, közterület veszi körül az ingatlant. A város ezen része Szeged központi, kedvelt területe, közlekedése, intézményi ellátottsága kiváló. A környék jellemzően századfordulós épületekkel beépített. Az utca kettős fasorral ellátott, egyirányú, nem kimondottan forgalmas, a parkolás fizetős. A belvárosi elhelyezkedés miatt a terület sűrűn ellátott, üzletekkel, vállalkozásokkal. A terület zöldfelülettel és kerékpárút hálózattal úgyszintén gazdagon ellátott.