Szeged
Rókus Bakay Nándor utca

229.000.000 Ft

587.797

Gyönyörű, luxus, penthouses lakás a Cédrus ligetben!

ID: 307787
Eladó Lakás / Tégla
Szeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utcaSzeged Eladó Lakás Bakay Nándor utca

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6722 Szeged
(Rókus)
Bakay Nándor utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 196 m2
Szobaszám 2 + 2x½ Építés éve 2022
Tulajdonjog / bérleti jog TulajdonjogKöltözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot ÚjszerűKomfort Dupla komfortos
Tetőtér Legfelső emelet, nem tetőtériSzintek száma az épületben 5 szintes
Emelet 5. emeletLift Van
Fűtés HőszivattyúBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Terasz 104 m2Akadálymentesített Igen
Kertkapcsolatos NemHonnan nyílik Lépcsőházból
Kilátás Panorámás
Parkolás 1 állásos garázs
Panelprogram Nem vett résztExtrák Légkondicionáló
Riasztó
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes

Leírás

Szeged egyik legmodernebb, ikonikus épületében kínálok eladásra egy különleges, egyedi adottságokkal bíró, 144,5 m2-es, penthouses lakást, mely az egyik ovális épület legfelső szintjén elhelyezkedő, gyönyörű városi panorámával és 103,6 m2 tetőterasszal rendelkező, belsőépítész segítségével megálmodott, csodálatos otthon.
A Cédrus Liget teljesen új értelmet ad a társasház és az otthon fogalmának, ahol nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelmes otthon és a belváros közelsége, a saját zöldövezet, belső tavak és parkolóhelyek tekintetében. Szolgáltatásaival és infrastruktúrájával teljesen egyedülálló környezetet teremt az itt élők számára.
A teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A padlófűtés és az alapfelszereltségbe tartozó lakásonként szabályozható klímarendszer páratlan gazdaságos mutatókat és több, mint 30%-os rezsicsökkenést garantál. Minden lakás önálló almérővel rendelkezik, így a központi üzemeltetés és karbantartás minden előnye mellett kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni. Az energiatakarékos lakások megfelelnek az MNB Zöld Otthon Program feltételeinek.
A beruházó egyedülálló módon 5 évig teljes garanciát vállal a kivitelezésre, illetve a komplexum üzemeltetésére, ezzel garantálva a növényzet és tavak gondozását, valamint a karbantartási munkálatok elvégzését.
Az épületek homlokzata (virágládák, tetőkertek, stb.) és parkjai állandó gondozás alatt állnak és védettek lesznek az egyéni módosításoktól, így garantálva, hogy az összkép minden esetben esztétikus és a környezetbe illő legyen.
A lakás az 5. emeleten helyezkedik el, ahol ezen kívül csak 2 hasonló lakás található. Erre a szintre gyors, és csendes lifttel juthatunk fel. A lakás elosztása nagyon átgondolt, az amerikai konyhás nappalin kívül még 3 szoba, két fürdőszoba, egy gardrob, és egy külön wc található. A nappali és a szobák fényárban úsznak, a nagy méretű teraszt eltolható panoráma üvegek választják el a különböző helyiségektől, tökéletes funkcionalitást garantálva. A panoráma üvegek árnyékolása magas minőségű rolókkal megoldott. A teraszról egész évben élvezhetjük a kilátást a gyönyörű belső kertre, a tóra és Szeged panorámájára. A szobák közül az egyik, akár szülői hálóként is működhet, saját, kádas fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik, biztosítva így az intimitást. A másik fürdőszoba tusolós, melyben wc-t is találunk. Az előszobából nyílik egy teljesen különálló vendég toalett, kézmosóval. A lakás központi része az amerikai konyhás nappali, az elegáns étkező és konyha együttese. A tagolt terek tágasak, elegánsak, kiváló helyszíne lehet a családi és társasági összejöveteleknek. Innen és a szobákból is közvetlen kijárat van a nagyméretű, fedett teraszra, ahol mint egy második nappaliban, kihasználhatjuk a teret tavasztól őszig, hiszen kényelmesen elférnek benne a napozó, a pihenő és az étkező bútorok is. A konyhában minden igényt kielégítő, minőségi gépekkel felszerelt konyhabútor van, előtte egy konyhaszigettel, melyet kisebb étkezéseknél körbe lehet ülni. De van egy szép étkező sarok is, ahol nagyobb társaság is elfér. A lakásban magas minőségű parketta van minden helyiségben, a fürdőszobák és a wc kivételével, melyek hidegburkolattal ellátottak. Az összes burkolatot, szanitert, lámpát nagyon jó ízléssel és gondossággal válogatta össze a tulajdonos a belsőépítésszel összehangolva. A lakás akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható, ebben az esetben az ár továbi egyeztetés kérdése. A lakáshoz vásárolható egy zárható, nagy méretű garázs, melynek irányára 12 M Ft.
Ez a lakás egy egyedi, különleges, nagyon jó ízléssel kialakított, luxus színvonalú ingatlan a szegedi lakáspiac kínálatban, ahol az ízlés, az igényesség, a csodálatos panoráma, az egyedi fényviszonyok, a jó elosztás, a kényelmes, modern élet minden adottsága megtalálható.

Ha felkeltettem az érdeklődését, várom megtisztelő hívását!