Szeged
Alsóváros

63.000.000 Ft

160.718

Alsóvárosi családi ház

ID: 307513
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6725 Szeged
(Alsóváros)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 113 m2
Szobaszám 4Építés éve 1950
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 590 m2Állapot Felújítandó
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenErkély Nem
Akadálymentesített IgenKilátás Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Utcára néző
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Tehermentes
Kandalló

Leírás

Szeged-Alsóvároson, csendes utcában 113 m2-es, 3 egységből álló, egyszintes családi ház eladó.
A ház 1960-ban épült, korának megfelelő állapotú.
A fő épület helyiségei: 3 szoba, előszoba és egy WC-vel rendelkező tusolós fürdőszoba. A szobák hajópadlóval burkoltak, a többi helyiség hidegburkolatos. A ház fűtése cirkókazánról működik.
A ház mögött, az udvar felől, külön bejárattal rendelkező garzonlakás található, melyben egy tágas, padlószőnyeggel burkolt szoba, egy előszoba és egy WC-s, tusolós fürdőszoba van. A szoba fűtése vízteres kandallóval működik.
Ezen két egység - egy fal átvágásával és áthidaló beépítésével - összenyitható, ezáltal egy nagyobb, nappali+3 szobás lakóegység hozható létre, ahol egy tágas étkezős-konyhát is ki lehet kialakítható. (Jelenleg a konyha egy külső helyiségben található).
A garzon mögött - betonozott úton keresztül megközelíthető - fűtött garázs (konvektor) van, mely távirányítós, szekcionált garázskapuval rendelkezik. A garázs kb. 35 m2-es, 16 Amperes villanyórával felszerelt.
Ezeken kívül a telken van még egy lakóegység, mely vályog falazatú, betonozott aljzatú, linóleummal burkolt, modernebb fa ablakai hőszigetelt üvegezésűek. Jelenleg a konyha itt található, ez a lakrész fatüzeléses fűtésű.
Az 590 m2-es, részben füvesített telken gyümölcsfák és örökzöldek, valamint vezetékes víz és fúrt kút is van. Továbbá van 2 db (14 m2és 10 m2-es), tároló is, ami igény esetén bontható.
A ház felújítása után alkalmas nagyobb családoknak, vagy két generáció számára is.
Az ingatlan teljes lebontása esetén új családi ház vagy 2 lakóegységes lakás ill. ikerház építhető rá.
Az utca nagyon csendes. Alsóváros kedvelt környék, közel van a belvároshoz, valamint infrastrukturális szempontból is remek elhelyezkedésű, a Napfénypark Bevásárlóközpont kb. 1 km-re található, de neves élelmiszerüzlet láncolatok áruházai egyaránt megtalálhatók. Közlekedési szempontból is kiváló adottságú a hely, busz és villamosjáratok a közelben, néhány perc sétával elérhetők.
A.