Szeged
Baktó

89.500.000 Ft

228.877

Baktói családi ház garázzsal

ID: 307124
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6728 Szeged
(Baktó)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 140 m2
Szobaszám 5Építés éve 1970
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 845 m2Állapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Nem
Terasz 10 m2Akadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Utcára néző
Tájolás délnyugat
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Terasz

Leírás

Szeged-Baktóban 140 m2-es, 2 szintes, nappali+4 szobás, felújított családi ház garázzsal, 845 m2j-es telken eladó.

Szegeden, Baktó belváros közeli részén, csendes utcában, 845 m2-es telken helyezkedik el ez a 140 m2-es, 2 szintes, nappali!+4 szobás, tégla építésű családi ház, mely az 1970-es években épült, néhány éve teljesen felújították, és homlokzata is jó állapotú.
A földszinten található egy, az előszobából is megközelíthető garázs, 2 tágas szoba, egy nagy méretű, étkező-konyha, egy kamra, valamint egy tusolós fürdőszoba. Az L alakú konyhabútor sok pakoló lehetőséget kínál, beépített sütővel, mikróval és mosogatógéppel felszerelt.
A földszinti étkezőből terasz nyílik a hátsó kert felé. Az emeleten további 2 szoba és kádas fürdőszoba található. Mindkét fürdőszobában WC is van. Mindegyik szoba szőnyegpadlós, a vizes helyiségek, az étkező-konyha és az előszoba járólappal burkolt. Felújítás 1 évvel ezelőtt történt az ingatlanban, melynek során új kondenzációs gázkazán lett beépítve, mely a meleg vizet, valamint radiátor hőleadókon keresztül a fűtést biztosítja, ezzel egyidejűleg a falak festése is megtörtént. A fürdőszobák is fel lettek újítva, valamint a víz és villanyvezetékek cseréje is megtörtént. Az ablakok fa nyílászárók, melyek hőszigetelt üvegezésűek és az ablakkeret is szigetelt. Az ablakok műanyag redőnnyel felszereltek, a ház klimatizált. A házból megközelíthető garázsba az utcáról közvetlenül behajthatunk. A kert füvesített, melyben vezetékes víz és fúrt kút egyaránt megtalálható.
Ajánlom családoknak, akik egy szép állapotú, tágas, nagy szobákkal rendelkező családi házban szeretnének élni, közel a belvároshoz, csendes utcában, kiváló infrastruktúrával rendelkező helyen.
A.