Szeged
Újszeged

110.000.000 Ft

282.348

Igényes családi ház eladó Újszeged kedvelt utcájában!

ID: 301732
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6726 Szeged
(Újszeged)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 173 m2
Szobaszám 5Építés éve 1997
Költözhető azonnalSzerkezet Tégla ház
Telek terület 300 m2Állapot Jó állapotú
Komfort Dupla komfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Akadálymentesített NemParkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Alacsony rezsi
Terasz

Leírás

Újszeged egyik legkedveltebb, családi házas környékén eladó egy zárt sorú beépítésű, 173 m2-es, igényes családi ház. A ház kis előkerttel rendelkezik, az utcafronton található egy garázs, amely előtt még egy autó beállására van lehetőség. A telekterület 300 m2, ezen helyezkedik el a kétszintes épület, és a szépen kialakított pihenő kert. A ház homlokzata esztétikus, az épület szigetelt. Az alsó szinten a tágasság, az elegancia és a kiváló fényviszonyok uralkodnak. A tágas nappaliban kényelmesen elfér akár egy nagy létszámú család is, a nappali részen a meghitt hangulatot egy épített, fa tüzelésű kandalló biztosítja, az étkező rész is tágas, sokan körbe tudják ülni az asztalt. A nappali folytatásában egy fűthető téli kertet alakítottak ki, amely minden évszakban ideális a kikapcsolódásra. Innen nyílik a kert, ami szintén a pihenést és a kikapcsolódást szolgálja. Az alsó szinten külön, zárt konyha és kamra található, valamint egy tusolós fürdőszoba, melybe még egy finn szaunát is beépítettek.
Az emeletre felérve egy másik, kisebb nappali szobába jutunk, innen nyílik 3 tágas hálószoba. Ezen a szinten is van egy kádas fürdőszoba, külön wc és egy háztartási helyiség. A két szintnek külön gázkazánja van, az alsó szinten padlófűtés, a felső szinten lapradiátorok szolgáltatják a meleget. A házat folyamatosan karbantartották, szépítették. A műanyag nyílászárók 3 rétegű üveggel ellátottak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A szobákban szép parketta van, a többi helyiség hidegburkolatos.
Nagyon jó választás lehet családoknak, akik szeretik a tágasságot, a kiváló fényviszonyokat, az elegáns tereket. A környék rendkívül nyugalmas csendes, az utcákban nagyon színvonalas, magas minőségű házak találhatóak. Az infrastruktúrája is kiváló, közelben buszmegálló és kisebb üzletek is megtalálhatóak.