Szeged

54.890.000 Ft

140.892

Újépítésű családiház garanciával!

ID: 297780
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés SzegedTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 110 m2
Szobaszám 3Építés éve 2023
Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belülSzerkezet Könnyűszerkezetes ház
Állapot ÚjépítésűKomfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Hőszivattyú
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Parkolás Parkolás az udvaronEnergetikai tanúsítvány BB (2023. nov. 1. előtti besorolás)
Extrák Alacsony rezsi
Jogilag újépítésű

Leírás

Rendkívül stabil és környezetbarát építési rendszer az alacsony energiafelhasználású és passzív épületek kivitelezése.
Néhány szó a Grafitos SIP panel technológiáról!
Házaink 75 - 120 m2-es kivitelbe, alacsony energiaigényűek, alacsony fenntartási költségűek, szinte 0 rezsivel rendelkeznek.
 Már a lábazat és az aljzatnál odafigyelünk, hogy a legmegfelelőbb szigetelést építsük be, hiszen a ház aljzatán keresztül képes akár 20% energia elszökni.
 A felső födémben a legjobb, befúvott 30cm vastag cellulóz szigetelést használjuk, amely tökéletesen megakadályozza a hőhidak kialakulását, meggátolva a penészedést, páralecsapódást
 A külső falakban 14 cm vastag grafitos Eps szigetelés található, ami nemcsak kiváló hőszigetelésű, hanem tűzálló is. A falak külső felére 12cm kőzetgyapot szigetelés kerül elhelyezésre. Így a falszerkezetből még passzív ház is épülhet.
 A Grafitos SIP PANEL hőátbocsátási tényezőjének mértéke igen alacsony, egyedülálló. U érték 0,131 W/m2K.
„Néhány szó a Grafitos SIP panel technológiáról“
4
A 2022. évi jogszabályokban előírt érték a 0,22 W/m2K érték alatti érték az elfogadott. Ez az elvárt értéknek majdnem a fele! 30-as porotherm téglafal hőátbocsátási tényezője 15 cm homlokzati szigeteléssel: 0,176 W/m2K.
A panel két 15 mm-es OSB TOP4 táblából és egy önoltó, habosított EPS polisztirolból, NEOPOR grafitos polisztirolból vagy PIR szigetelő magból áll. A paneleken túl az SE-SIP építési rendszer a C24 vagy GL24 szilárdságú osztályba sorolt, minősített KVH és BSH gerendákat és ragasztott fa “I” tartógerendákat vagy CLT paneleket használ. Mennyisége és mérete az egyes épületek statikai értékelésétől függ. A panelek illesztéseihez különféle összekötő elemeket, ács-szerelvényeket, PUR-habot, tömítőanyagokat és tömítő szalagokat használunk. Valamennyi anyag az építőrendszer egyedi készletének része, így nincs szükség ezek utólagos beszerzésére.
További információkért keressen bizalommal!