Szeged
Rókus

89.999.000 Ft

228.976
ID: 285005
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6724 Szeged
(Rókus)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 150 m2
Szobaszám 4 + ½ Építés éve 2003
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 605 m2Állapot Beköltözhető
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenErkély Nem
Terasz 20 m2Akadálymentesített Nem
Kilátás Kertre, parkra néző
Utcára néző
Tájolás délkelet
Extrák Cserépkályha

Leírás

Szeged, Rókus városrészben, közel az Árkádhoz várja új lakóit ez a két generáció együttélésére is alkalmas ingatlan. A telek 605 m2-es, ezen helyezkedik el egymás mögött a két ház. Az utcafronti ház 85 m2-es, melyen 2 szobát, dolgozószobát, konyhát, kamrát, fürdőszobát alakítottak ki. Az 1940-es években épült polgári jellegű házat szinte meghagyták eredeti formájában, csak a padlóburkolatot cserélték ki. A ház fűtéséről Héra fejes cserépkályha gondoskodik. Az épületnek két bejárata is van, egy az utcafront felé, a másik a közös kert felé nyílik. Összességében a ház költözhető, lakható állapotú. Műszaki és statikai állapota rendben van.
A hátsó épület 2003-ban épült és 65 m2 alapterületű. Itt egy nagy étkezőkonyha 2 hálószoba, tágas fürdőszoba és egy közlekedő kapott helyet. Ennek az épületrésznek cirkó padló fűtése van. A külső és a belső nyílászárók fából készültek, remekül harmonizálnak a burkolatokkal és a ház stílusával. A nappaliként szolgáló fedett terasz a ház előtt kellemes kikapcsolódást nyújt családi összejövetelek alkalmával. Ennek az épületrésznek van egy hátsó kis önálló kertrésze. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú, de használati megosztással szabályozható a közös használatú részek. Szülőkkel, testvérekkel vagy barátokkal összeköltözőknek ideális lehet. Ha valaki csak az egyik épületet tudja hasznosítani, a másik épületet bérbe is lehet adni.
Az udvarra egy közös kocsibejárón tudunk autóval beállni. A két épületrész és kert leválasztható igény esetén egy kerítéssel.