Szeged
Baktó

95.000.000 Ft

247.023
ID: 262667
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó HázSzeged Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés Szeged
(Baktó)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 270 m2
Szobaszám 7Építés éve 1998
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 998 m2Állapot Jó állapotú
Komfort Dupla komfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenErkély Igen
Erkély mérete 4 m2Terasz 12 m2
Akadálymentesített NemKilátás Udvarra néző
Tájolás kelet
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Terasz
Alacsony rezsi
Tehermentes
Amerikai konyhás
Beépített konyha
Légkondicionáló

Leírás

Szeged-Baktóban eladó ez a 270 m2-es, kétszintes, két lakrészből álló, két generációs, szép állapotú, dupla garázsos családi ház. A főépület nappali + 4 szobás, a külön lakrész 2 szobás. A telek 998 m2-es.
Az ingatlan 1998-ban épült, tégla falazattal.
Az udvar egy része füvesített, a többi térburkolattal ellátott. 2 garázs került kialakításra. Az épület kiválóan alkalmas két generáció együtt lakására, hiszen a főépület mellett található egy külön lakrész, melyben 2 szoba van, egy tágas konyha, valamint fürdőszoba.
A fő épületben, alsó szinten egy fodrászat található, innen lépünk be a hatalmas, tágas, nagyon kellemes nappaliba. Ezen a szinten találjuk a konyhát is, melyhez egy kamra is tartozik. Itt a nappalin kívül találunk egy hálószobát is, valamint egy tágas fürdőszobát, külön wc-t. Az épületből egy fedett teraszra léphetünk ki.
Az emeleten 3 hálószoba került kialakításra.
Itt is találunk egy fürdőszobát, valamint külön wc-t. Ezen a szinten is kialakításra került egy terasz, mely az udvar felé néz.
.Műszaki állapotát tekintve teljesen rendben van ház, nem igényel felújítást sem fűtés rendszerben, sem nyílászáró tekintetben.
A házban 3 hűtő fűtő klíma is található.
A fűtést kombi kazán biztosítja. A főépületben padló fűtés található, a hátsó részen radiátoros fűtés került kialakításra.
A telken 2 gépkocsi beállására alkalmas garázs is található.
Az ingatlan fúrt kúttal is ellátott.