Szeged
Újszeged Törökkanizsa utca

169.900.000 Ft

431.755
ID: 293858
Eladó Ház / Ikerház
Szeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utcaSzeged Eladó Ház Törökkanizsa utca

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6726 Szeged
(Újszeged)
Törökkanizsa utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / IkerházAlapterület 260 m2
Szobaszám 7Építés éve 1999
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 671 m2Állapot Jó állapotú
Komfort Dupla komfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Erkély mérete 6 m2Terasz 28 m2
Akadálymentesített NemParkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Alacsony rezsi
Terasz

Leírás

Újszegeden, a Törökkanizsa utcában eladó egy 1999-ben épült, nagyon szép állapotban lévő ikerház mindkét lakása. A lakások alapterülete egyenként nettó 130 m2, és elosztásuk teljesen egyforma, tükörképei egymásnak. Két szintesek, mindkettőben nappali + 3 szoba, 2 fürdőszoba, külön wc, kamra, előszoba található. Csak a felszereltségben és berendezésben vannak különbségek. A ház előkerttel rendelkezik, a telek mérete 671 m2, ezen fekszik a két egység. A lakások a telken egymás mögött helyezkednek el. Egy közös úton hajthatunk be a ház hátsó részében elhelyezkedő kétállásos garázshoz, melynek tetőterében egy műhelyként használt, 45 m-es, tágas helyiség van, ami sok egyéb célra is alkalmas lehet, akár be is építhető egy kis lakásnak. A kert gondozott, az előkertben hangulatos kis tó és csobogó teszi még kellemesebbé az udvar látványát.

1. lakás
A lakásba egy 14 m2-es teraszról léphetünk be az előszobába. A konyha jobbra található, szép, beépített bútor van benne, mellette kamra ad lehetőséget a tárolásra. A nappali külön helyiségben van, nagyon tágas, világos, sok ablakkal felszerelt. Itt található a klíma, mely a nyári hőségben jó szolgálatot tesz. A lenti szinten van egy kádas fürdőszoba és egy külön wc is. Az emeleten 3 hálószobát alakítottak ki, itt is van egy másik, sarokkádas fürdőszoba. Az egyik hálóból kiléphetünk egy kis erkélyre is, ami az udvar felé néz. A nyílászárók egyediek, fából készültek. A fűtés gázcirkó, melyre napkollektor is rásegít. A garázs és a belső ház tetején napelem van felszerelve, mely az áramfogyasztást teszi gazdaságosabbá.

2. lakás

Jelenleg ez nem lakott lakrész, nagyjából azonos az 1. lakással. Amiben különbözik, hogy itt nincs klíma. Viszont itt a földszinti tusolós fürdőszobát felújították, nagyon szép, modern kialakítású. Az emeleten itt is sarokkádas fürdőszoba van. Az elosztása hasonló, mint a másiknak. Itt a belső udvar felé néző teraszt befedték, téli kert kialakítására alkalmas.

Ez az egyedi ingatlan kiváló helyen fekszik, rendezett, szép utcában. A két egységet csak együtt szeretné eladni a tulajdonos, hiszen a kert használat közös, teljesen leválasztani a garázsok fekvése miatt nem lehetséges. Ezért ajánlom több generációs családok számára, vagy olyanoknak, akik szeretnének egymás közelében lakni, de teljesen önálló lakásban. Az irányár a teljes ingatlanra vonatkozik, mely magában foglalja az ikerház mindkét lakását, a melléképületben lévő dupla garázst is.

Ha felkeltettem az érdeklődését, várom megtisztelő hívását!