Szeged
Kiskundorozsma Széksósi út

48.000.000 Ft

122.750

Szeged-Kiskundorozsmán 2 lakrészből álló 140 m2-es családi ház eladó.

ID: 312158
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi útSzeged Eladó Ház Széksósi út

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6791 Szeged
(Kiskundorozsma)
Széksósi út
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 140 m2
Szobaszám 3Építés éve 1950
Szerkezet VályogházTelek terület 944 m2
Állapot Jó állapotúKomfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Központi fűtés
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Kilátás Utcára néző
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Légkondicionáló
Tehermentes
Pince

Leírás

Szeged-Kiskundorozsmán 2 generáció számára is alkalmas 140 m2-es családi ház eladó.

Az utcai oldalon 2 nagyobb szoba, étkezőnek is helyet adó tágas konyha, kamra, fürdőszoba, előtér és egy folyosó alkotja. A kamrából nyílik egy 10 m2-es száraz pince is.
Az épület folytatásaként, belül és az udvar felől is megközelíthetően további lakórész lett kialakítva egy folyosóról nyíló szobával, fürdőszobával, konyhával és kazánházzal, valamint ezen folyosóról is megközelíthető a 18 m2-es garázs.

A ház az 50-es években épült vályogtéglából, tégla alapzaton. Nincs arra utaló jel, hogy az épület szerkezetileg károsodna, süllyedésre, természetellenes mozgásra utaló repedések, vizesedésre utaló nyomok nem láthatóak.

A ház fűtéséről fa tüzelésű kazán gondoskodik radiátor hőleadókkal, míg a nyári melegben 2 invereteres klíma garantálja a felfrissülést. Mindkét klíma hűtő és fűtő funkcióval is rendelkezik, ezáltal ezekkel is megoldható a fűtés.

Az elmúlt években történt felújítás során ki lett cserélve a víz és az elektromos hálózat, ki lettek cserélve a hidegburkolatok, teljesen megújult a 2 fürdőszoba. Ki lett cserélve a 3 bejárati ajtó és az ablakok is részben.

A telek 944 m2-es, a kert öntözése fúrt kútról biztosított.

Az ingatlan tehermentes, költözés megegyezés szerint.

Szeged központja, BYD csak 10 perc távolságra van.