Szatymaz

23.900.000 Ft

66.628
ID: 264536
Eladó Ház / Tanya
Szatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó HázSzatymaz Eladó Ház
Elhelyezkedés 6763 Szatymaz
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Tanya
Alapterület 81 m2
Szobaszám 3
Építés éve 1960
Szerkezet Vályogház
Telek terület 2000 m2
Állapot Közepes állapotú
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Elektromos fűtés
Belmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély Nem
Akadálymentesített Nem
Kilátás Utcára néző
Tájolás délkelet
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban Igen

Szatymazon a II. körzetben vált eladóvá ez a tanya minősítésű ingatlan. A hozzá tartozó telek, ami gyümölcsös besorolású, 2000 m2.Részben aszfaltos, részben földes úton tudjuk megközelíteni. Az ingatlan 3 részből áll. A főépületben egy tágas étkezőkonyhát, nappalit, 2 hálószobát és egy tusolós fürdőszobát alakítottak ki.
A ház falazata vályog téglából épült, ezáltal nagyon jó a hőtartó képessége. Pár éve a ház felújításon esett át, ami érintette a nyílászárókat, a teljes villanyhálózatot, burkolatokat. A fűtésről hűtő-fűtő klíma gondoskodik, ami nagyon kedvező költségű. A melegvizet Ariston vízmelegítő biztosítja. Az ingatlanban a gáz nincs bevezetve, de az utcában húzódik a gerincvezeték. A telken 3 fúrt kút van, ebből egy ivóvíz minőségű. Házi víztisztító rendszerrel viszont mindhárom azzá tehető. A szobák laminált burkolatúak, a többi helyiség hideg burkolatú. Az ingatlannak van egy különálló épületrésze, amiben egy szoba, fürdőszoba és egy kis konyha található. Ez ideális lehet olyan családoknak, ahol idősebb nagymamát szeretné maga mellett tudni biztonságban a család vagy van már egy nagyobb gyermek, aki önállóan szeretne lakni. A harmadik épültrészben állattartásra alkalmas ólak vannak. Az udvaron van még egy nyitott garázs is. A ház kb. 1,2 km-re van a főúttól. Az Iskola és a falu központja 4 km-re található. Jól járható, aszfaltos úton lehet megközelíteni. Ezt az ingatlant olyan családoknak ajánlom, akik gazdálkodni szeretnének. A falusi CSOK felvehető az ingatlanra.