Hódmezővásárhely

79.900.000 Ft

203.349

Elegáns belvárosi családi ház eladó Hódmezővásárhelyen. 5 szoba, 230 m2 lakótér, 1424 m2 telken.

ID: 278524
Eladó Ház / Családi ház
Hódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6800 HódmezővásárhelyTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 230 m2
Szobaszám 5Telek terület 1424 m2
Állapot FelújítottKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Gáz - héra
Belmagasság 3 méter felettWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Akadálymentesített NemKilátás Utcára néző
Tájolás dél
Parkolás 2 állásos garázs
Extrák Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Kandalló
Cserépkályha
Pince
Riasztó
Légkondicionáló

Leírás

Letisztult, elegáns 5 szobás, 2 fürdőszobás különleges adottságokkal rendelkező belvárosi családi ház 1424 m2 szépen parkosított telken eladó.
Kétlakásos lakóházat keres? Kinőtte otthonát, nagyobbat keres? Fontolgatja az idős szülökkel való összeköltözést? Jó lenne a nagyobb gyerekeknek egy külön birodalom? Legyen rendelője, irodája a saját házában? Esetleg jól jönne kiadásból származó plusz jövedelem? Nincs kedve a felújítás gyötrelmeit vállalni? Bármelyikre megoldást nyújt ez a kiváló lokációval rendelkező belvárosi polgári jellegű családi ház. Gyönyörű környezetben a belváros szívében, az utca mégis csendes.
Ez egy elegáns belvárosi családi ház, 2 külön lakrésszel, amely könnyedén egybenyitható.
Az egyszintes épületben összesen 5 szoba, 2 fürdőszoba, 2 konyha, egy tágas előtér, egy nagy üvegezett terasz, egy szeparált wc található 230 m2-en. A nagyméretű szobák, tágas terek nagyfokú kényelmet biztosítanak az ottlakóknak. Térfelosztása többféle lehetőséget kínál. A telek 1424 m2, amely gyönyörűen gondozott, minden évszakban nagyon hangulatos. A házat gondos gazdaként óvta és folyamatosan újította, karbantartotta a tulajdonosa. Nyílászáróit kicserélték ill. korszerűsítették, fából készültek, hőszigeteltek. Az épület fűtése gáz égőfejes új cserépkályhákkal, a kisebb helyiségekben konvektorral történik. A cserépkályhák újak, modernek, a ház ékességei, igazi belsőépítészeti remekek. Nyáron a ház kellemes hőmérsékletét 3 nagy teljesítményű klímaberendezés biztosítja. A falak festettek, hidegburkolatok a jellemzőek. A lakás gyönyörűen benapozott, világos. Az épület falazata tégla és vályog. A ház nyugati homlokzata 2 éve 10 cm hőszigetelést és új nemesvakolatot kapott. A közművek – így az áram és a vízhálózat- korszerű anyagokkal lett kiépítve. A kert locsolásához fúrt kút is van, valamint a füves részen öntözőrendszer lett kiépítve.
Az épület kb. 120-130 éves, polgári jellegéből adódóan a belmagasság 3,75 ill. 3,25 m.
A belső nyílászárók többnyire az eredetiek, stílusban teljesen összhangban az épülettel.
Az épület alatt 33 m2-es száraz, nagy belmagasságú pince található.
Az épület végében 3 nagyméretű garázs van, összesen 65 m2 alapterületen.
Az ingatlanban két zónás biztonsági rendszer működik.
A telek nagysága kuriózumnak tekinthető a Belvárosban. A szépen parkosított udvar kellemes pihenésre alkalmas. A ház színvilága, berendezése melegséget, meghittséget sugároz. Igazi otthona lehet többgyermekes családnak is. Irodának, rendelőnek alkalmas jelenleg is a ház erre kialakított része.
A személyes megtekintés alkalmával a fenti leírás megelevenedik és a néző beleszeret ebbe a páratlan lehetőségbe!
Az eladási szándék komoly és megfontolt, hasonló érdeklődőket várunk!