Hódmezővásárhely

59.900.000 Ft

153.751

ÁRCSÖKKENÉS! Hódmezővásárhely-Tabán városrészben 6 szobás, 2 szintes kétgenerációs családi ház eladó

ID: 302336
Eladó Ház / Családi ház
Hódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6800 HódmezővásárhelyTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 200 m2
Szobaszám 6Építés éve 1998
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 721 m2Állapot Jó állapotú
Komfort Dupla komfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenErkély Nem
Akadálymentesített NemKilátás Utcára néző
Tájolás délkelet
Parkolás 2 állásos garázs
Extrák Légkondicionáló
Riasztó
Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Alacsony rezsi

Leírás

Hódmezővásárhely kedvelt részén, Tarján városrészben található 2 generációs, két külön lakásból álló 4+2 fél szobás, nettó 180, bruttó 200 m2-es családi ház 721 m2 telken eladó.
Az ingatlan kétszintes, tégla építésű, szintenként 1-1 önálló lakás került kialakításra. A lakások energiafelhasználása külön mérhető almérők segítségével (gáz, áram, víz). Az egész ház 2012-ben 10 cm-es nikecell hőszigetelést kapott valamint a tető dupla hőszigeteléssel lett ellátva. Minezeknek köszönhetően nagyon kedvező a fűtési költsége a lakásoknak. Új, ízléses nemesvakolat is ekkor került rá.
A földszinti rész 1975-ben épült, 3 szoba, nagy konyha-étkező, kamra, előszoba, fürdőszoba és wc található benne. Alapterülete 100 m2. Fűtése gáz-cirkó, radiátor hőleadókkal. Megvan a régi vegyes tüzelésű kazán, ez is használható. Itt a külső nyílászárók egy kivételével és a bejárati ajtó ki lett cserélve műanyag, hőszigeteltre. A burkolat a szobákban valódi fa parketta, a többi helyiségben hidegburkolat.
A tetőtéri lakás 1998-ban épült, elrendezése szinte megegyezik a földszintiével. Itt is 3 szoba, nagy konyha-étkező, előszoba, kamra, fürdőszoba és wc került kialakításra. A lakás alapterülete nettó 80, bruttó 100 m2. A fűtés itt is gáz-cirkó, radiátorokkal, új kondenzációs kazánnal. Az emeleti lakás melegvíz ellátását az év nagy részében napkollektor biztosítja 4-5 fő részére is. Nyáron a kellemes hűvöst 3 db hűtő-fűtő klímaberendezés szolgáltatja.
Mindkét lakásba teljesen külön, az udvarról van a bejárat.
Az udvaron található egy nagyobb melléképület, amelyik szintén téglából épült és hőszigetelt. Ebben van egy 50 m2-es – műhelynek kialakított - épületrész, amely igény esetén 2 állásos garázsként funkcionálhat. Itt található még egy kb. 20 m2-es kamra is.
A telek hátsó részében még van egy 2 állásos fedett autóbeálló, néhány kisebb melléképület.
A végében pedig egy nagyon szépen kialakított, gondozott, hangulatos pihetőkert lett kialakítva. Ezen a részen még megtalálható egy fedett kiülő, asztallal, padokkal, amely jó lehetőséget nyújt nagyobb családi-baráti összejövetelek megrendezésére. Ennek kiegészítéseképpen építettek ide még egy kerti sütögetőt is.
Az egész ház kamerarendszerrel és riasztóval ellátott.
A környék rendkívül nyugalmas, csendes, rendezett.
A belváros autóval 5 perc, a Tram-train megállója gyalog 10 percre található.
A várost elkerülő út 2 percre található az ingatlantól, amennyiben a 47-es út ill. az M43-as autópálya elérése a cél.
Ajánlom nagyobb családoknak 2 generáció együtt – mégis külön élésére. Vállalkozás működtetésére is kiválóan alkalmas az ingatlan.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését várom megkeresését a megadott elérhetőségeimen.