Hódmezővásárhely

47.000.000 Ft

120.826

Hódmezővásárhely központjában nagy családi ház eladó.

ID: 285360
Eladó Ház / Családi ház
Hódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6800 HódmezővásárhelyTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 140 m2
Szobaszám 3Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belül
Szerkezet EgyébTelek terület 1154 m2
Állapot Közepes állapotúKomfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Gáz - konvektor
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély NemKilátás Utcára néző
Tájolás nyugat
kelet
Parkolás Parkolás az udvaron
Extrák Cserépkályha
Pince

Leírás

Hódmezővásárhely központjában hangulatos nagypolgári jellegű 200 m2-es családi ház eladó. Az ingatlan 1154 m2 telken fekszik, a lakórész áll egy utcai 3 szobás, 124 m2-es házból és egy udvari 2 szobás, 78 m2-es lakásból. Az utcai részben 3 szoba, egy konyha, egy fürdőszoba, wc, előszoba található. A szobák parkettásak, a konyha laminált lappal burkolt, a többi helyiség hidegburkolattal. Itt a belmagasság 3,0 méter. Az utcai rész alatt egy különleges, nagyon hangulatos, felújított 40 m2-es száraz pince található.
Az udvari lakás 2 szobából, egy konyhából, egy fürdőszobából, wc és közlekedőből áll. A házban gázkonvektoros fűtés van ill. cserépkályha.
Az ingatlanba egy 28 m2-es szárazkapu beállón keresztül juthatunk be. Ez alkalmas gépkocsi parkolására ill. a tágas udvaron több gépkocsi elhelyezésére is van lehetőség.
Az ingatlan a városban központi helyen található, közel van iskola, óvoda, bevásárlóközpontok, hivatalok, patika stb.
A nagy kert kellemes kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.
Ajánlom bármelyik korosztálynak, akár több generáció együttélésére is alkalmas.

További információért kérem, keressen az elérhetőségeimen.