Hódmezővásárhely

46.900.000 Ft

120.687

Hódmezővásárhelyen 2 szintes, 4 szobás, 2 fürdőszobás családi ház eladó a Béke telepen.

ID: 279654
Eladó Ház / Sorház
Hódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6800 HódmezővásárhelyTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / SorházAlapterület 132 m2
Építés éve 1985Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belül
Szerkezet Tégla házTelek terület 290 m2
Állapot Jó állapotúKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesFűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön helyiségben
Erkély IgenErkély mérete 8 m2
Terasz 12 m2Akadálymentesített Nem
Kilátás Utcára néző
Tájolás dél
Parkolás 1 állásos garázsExtrák Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Terasz
Riasztó

Leírás

Hódmezővásárhelyen 2 szintes, 4 szobás, 2 fürdőszobás családi ház eladó a Béke telepen. A telek 290 m2, szépen parkosított, növényekkel beültetett. A ház sorház jellegű, téglából épült 1985-ben, szigetelt, hasznos alapterülete 132 m2. Jelenleg egy tágas nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, 1 előszoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, egy nagy spájz, egy emeleti erkély és egy földszinti terasz található benne. Az épületen belül helyezkedik el az utcai garázs, amely rendkívüli kényelmet nyújt, ugyanis az előszobából közvetlenül is bemehetünk.
Az ingatlan egy szép, széles utcán található, egy előkerten keresztül jutunk az épületbe, így az ablakok előtt közvetlenül nincs gyalogos forgalom, járda. Az előszobából nyílik egy a tágas nappali, egy tusolós fürdőszoba, egy külön wc és a garázs. Az egy légterű nappali-konyha-étkező a ház központi része. A konyha és a nappali igény esetén egy harmonika ajtóval szeparálható. Innen tudunk kijutni a nagyméretű (12 m2-es) fedett teraszra, amely az épület teljes szélességében van, mediterrán hangulatot kölcsönözve a háznak. Az előszoba ajtó mellől, a nappaliból indul a kényelmes lépcső az emeletre. Az emeleten 3 szoba található, ezen kívül egy kádas fürdőszoba, egy önálló wc valamint az udvar felőli oldalon levő szobából kilépve egy tágas, 8,5 m2-es erkély, amely déli fekvésű. A szobák nagy méretűek, alapterületük: 14, 15 és 21,6 m2. Rendes lépcső vezet fel a tetőtérbe, amelyik igény esetén beépíthető. Kb. 40 m2 lakótér alakítható itt ki. A ház hasznos alapterülete: 132 m2. Ebben benne van a 13,25 m2-es garázs is. A ház előtt 3 gépkocsi beállására kényelmesen van lehetőség.
A földszinti nappaliban laminált parketta, a többi helyiségben hidegburkolat, az emeleten a szobákban padlószőnyeg van. A fürdőszoba hidegburkolatos. A ház fűtését és melegvíz ellátását egy kombinált BAXI gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. Az emeleti fürdőszoba melegvíz ellátását egy külön ott elhelyezett gáz-vízmelegítő biztosítja. A konyha nagyon kényelmes, a beépített bútor és a konyhagépek a vételár részét képezik (mosogatógép, páraelszívó, kombinált tűzhely). A kert szépen parkosított, 1 gyümölcsfa, néhány szőlő és pázsit található itt, valamint egy kb. 10 m2-es udvari szerszámos épület. A locsolást fúrt kúttal oldják meg. A házat riasztórendszer védi.
A környék rendezett, kertes házak épültek itt, csendes, nyugodt városrész. A ház közel van a várost elkerülő úthoz, ami nagy előny, ha valaki a szomszédos városokba gyakran utazik munka vagy tanulás miatt.
Ajánlom olyan családoknak, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, egy nagyon jó elrendezésű otthonban. Ide csak költözni kell.
Bármilyen kérdése merül fel vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, keressen az elérhetőségeimen.