Hódmezővásárhely

69.900.000 Ft

194.865
ID: 249566
Eladó Ház / Családi ház
Hódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó HázHódmezővásárhely Eladó Ház
Elhelyezkedés 6800 Hódmezővásárhely
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 240 m2
Szobaszám 6
Építés éve 2014
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 688 m2
Állapot Újszerű
Komfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben is
Erkély Igen
Erkély mérete 5 m2
Terasz 16 m2
Akadálymentesített Igen
Kilátás Utcára néző
Tájolás kelet
dél
nyugat
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban Igen
Extrák Beépített konyha
Gépiesített
Riasztó
Légkondicionáló

Hódmezővásárhelyen, csendes ám jól megközelíthető kertvárosi övezetben, exkluzív kivitelű és műszaki állapotú, 240 m2-es, nappali + 5 szobás családi ház szép, rendezett kerttel, dupla garázzsal eladó.
Hódmezővásárhelyen eladó ez a 2014-ben épült kiváló adottságokkal, praktikus elrendezéssel megálmodott és magas minőségű alapanyagokból kivitelezett, akár két generációs házzá is alakítható, 240 m2-es családi ház. Az ingatlan egy 688 m2-es telken épült, két szintes, Phoroterm HS Profi 30-as téglából készült modern és letisztult ízlésvilágú ház. Elosztását tekintve a főbejáraton beérkezve egy tágas előszobából érkezünk az ettől jobbra nyíló nagy, nappali és étkező kombinációját egybefogó élettérbe. Ez a helyiség körpanorámás a kertre, ahová egy teraszon át tudunk kijutni. A nappali + étkező egységét a konyha designos, fa-üveg kompozíciójával kialakított tolóajtaja választja el a konyha terétől, melyhez külön kamra is kapcsolódik egy normál ajtós nyílászárón keresztül. A konyhában igényes bútor került beépítésre, konyhagépekkel kiegészítve. Visszakanyarodva az előtérhez, attól bal kéz felé találunk egy gépházat és háztartási helyiséget egyben. Ezen keresztül a fűtött, elektromos garázskapuval is ellátott dupla autóbeállóba érünk. A nappalival szemben, a közlekedőből egy különálló mosdó és egy exkluzív tusolós fürdőszoba, valamint két szoba is nyílik még. A wc-k, fürdők mind beépített, egyedileg készítettet, minimál stílusú de meleg hatású, fa alapanyagokból készült bútorokkal lettek felszerelve. A tusoló esőztetős és üvegkabinos jellege, újszerű állapota letisztult, higiénikus és kellemes érzetet adnak. A ház összes nyílászárója tölgyfából készült, a padló a legellenállóbb és mégis meleg érzetű bambuszból készült „parketta” burkolatot kapott. A maximális komfortot a ház összes ablakán felszerelt alumínium, elektromos redőnyök segítik elő, valamint a padlófűtés mellett mind fal mind pedig mennyezetfűtés és központi szellőztetőrendszer is a kor legmodernebb lehetőségei kínálja a kényelmes otthonlét megélhetéséhez. Nyári melegben a falfűtés hűtő módozata megvalósítható, az ehhez szükséges műszaki feltételek kialakításra kerültek. A földszint konyhája ás az emeletre vivő lépcső között találunk még egy helyiséget, mely a ház biztonsági riasztó és kamerarendszerét valamint az internetkapcsolatért felelős technológiai eszközöket rejti. Az emeletre egy szintén bambuszborítású lépcsőn jutunk, ahol a középső tér természetes fény megvilágítást is kap a beépített bevilágító ablakokon keresztül. Ezen a szinten 3 külön bejáratú szoba, két erkély és egy gardrób + fürdőszoba, valamint egy különálló toalett is található. Az emeleti fürdőszoba még nem készült el, saját igények, ízlésvilág itt is maximálisan kialakítható még. A kert rendezett, locsolórendszerrel felszerelt, szépen karbantartott zöld területe az ingatlannak, ahol biztonsággal játszhatnak gyermekek és pihenhet az egész család.