Bordány Dűlő u.

35.000.000 Ft

90.065
ID: 249934
Eladó Üzlethelyiség / Egyéb üzlethelyiség
Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.Bordány Eladó Üzlethelyiség Dűlő u.

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6757 Bordány
Dűlő u.
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Üzlethelyiség / Egyéb üzlethelyiségAlapterület 1.410 m2

Leírás


Általános leírás
Bordányban, a település szélén, utca fronton helyezkedik el az ingatlan. Az utca közművesített. Az önkormányzat támogat minden fejlesztési tervet. A négy szintes, eredetileg szociális otthonnak tervezett építmény földszinti része készült el, 90 %-a az ehhez tartozó födémmel, szerkezetkészen, 8 db egy, és 6 db 2 férőhelyes szobákkal, valamint az ezekhez tartozó, illetve az egész otthont kiszolgálóétkezővel, konyhával, szociális egységekkel. A második szint kb. 15%-án is állnak a falak. Természetesen bármilyen más célnak megfelelően lehet befejezni, hasznosítani.

Környék, közlekedés
Bordány Csongrád megyében, Szegedtől 20 kilométerre, a Szegedet Kiskunhalassal összekötő út mentén, az út 15–17 km szelvényei között az út két oldalán alakult ki. Szomszédos települések: Domaszék, Forráskút, Kiskundorozsma,Üllés, Zákányszék és Zsombó arányos távolságban helyezkednek el. A települést körülölelő dűlőkben a napfény, a talpat melengető lágy homok, a Lapéta-tó környéki élővilág, a mezőgazdaságból élő családok sokszor múltat idéző tanyái, földecskéi mind-mind egy-egy gyöngyszemei a környéknek. A település gyalog, kerékpárral, autóval, és autóbusszal is könnyedén megközelíthető.