Baks

12.500.000 Ft

32.096

Családi ház Bakson

ID: 288920
Eladó Ház / Családi ház
Baks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó HázBaks Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6768 BaksTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 90 m2
Szobaszám 3Építés éve 1965
Költözhető azonnalSzerkezet Vályogház
Telek terület 2440 m2Állapot Felújítandó
Komfort KomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés CserépkályhaBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenErkély Nem
Terasz 6 m2Akadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Tehermentes
Cserépkályha
Pince
Terasz

Leírás

Szegedtől kb. félóra távolságra, Bakson, csendes utcában, kertvárosi környezetben kínálok eladásra egy nettó 90 m2 alapterületű, bruttó 100 m2-es, 3 szobás, egyszintes családi házat 2440 m2-es telken.
Az 1965-ben épült, 90 m2-es ház tégla alapzattal és stabil vályog falazattal rendelkezik, korának megfelelő állapotú. A ház bejárata néhány lépcsőn keresztül egy teraszról közelíthető meg, innen egy előtérbe jutunk, ebből nyílik a 3 külön bejáratú (nagy méretű) szoba és a ház többi helyisége is. A WC a kádas fürdőszobában van, a meleg vizet bojler biztosítja. A ház esztétikailag és a közműhálózatilag is felújításra szorul, fűtése korvektorokkal és fatüzelésű cserépkályhával megoldott. A házban kis átalakítással kialakítható a konyha, ezek után alkalmas lesz falusi CSOK és gyermekek után járó CSOK igénybevételére is.
A nyílászárók fából vannak, redőnyözöttek. A telken 3 fázisú ipari áram és pince is van, valamint 2 jó állapotú (22 és 7 m2-es) melléképület található, mely jelenleg nyári konyhaként funkcionál. egyike fűthető. Ezen kívül van egy 22 m2-es garázs is, mely belül egybenyitott. A telek utcafrontja kb. 45 m hosszú, így alkalmas lehet akár egy telephely kialakítására is.
A homokos talaj fóliatermesztett zöldségek és gyümölcsök termelésére is ideális, de sokféle díszfű, gyógynövény, fűszernövény is megél ebben a földben. A talaj öntözése 70 m-re fúrt kútról öntözhető, mely szivattyúval ellátott. A lakás bútorai megbeszélés kérdése. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.