Ásotthalom

99.000.000 Ft

274.748
ID: 258485
Eladó Ház / Tanya
Ásotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó HázÁsotthalom Eladó Ház
Elhelyezkedés 6783 Ásotthalom
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Tanya
Alapterület 600 m2
Szobaszám 12
Építés éve 2000
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 100000 m2
Állapot Jó állapotú
Szintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Kandalló
Belmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségben
Erkély Nem
Akadálymentesített Nem
Kilátás Kertre, parkra néző
Panorámás
Parkolás Parkolás az udvaron
Extrák Terasz
Pince
Cserépkályha
Kandalló
Tehermentes
Beépített konyha
Gépiesített

Erdővel körbevett, rusztikus, több épületből álló kúria Ásotthalom mellett, 1 hektáros telken eladó!
Az ingatlan fákkal, dísznövény ritkaságokkal, és örökzöldekkel gazdagon beültetett, fás környezetben, 10000 m2-es ( 1 hektáros telken található.
Az egész telek körbekerített, több kapus bejárattal is rendelkezik. telken lévő 4 ház közül a fő ház a tulajdonosé, a másik háromban pedig összesen 18 fő elhelyezésére alkalmas szálláslehetőség biztosított. A házak tégla és vegyes falazatúak, a belső díszítések gerendákból, a bútorok tömör fából készültek. A teljes ingatlanban 12 szoba, 6 fürdőszoba, és egy nagy közösségi terem is található. A kertben 4 fúrt kút van, aranyhalakkal gazdagon beültetett nagyméretű halastó, valamint több fajta kerti sütögető berendezés is van.
A tanya fás, erdős környezetben van, kb. 2 km az 55. ( bajai) úttól. A tanyához jól járható homokút vezet. Legközelebbi szomszédok kb. 4-500 m találhatóak.
A tanya korszerű anyagokkal épített, vegyes tüzelésű kazán működik radiátor hőleadókkal, ill. nagyméretű kandallókkal, fa tüzelésű kályhákkal fűthető. A nyílászárók környezetbe illő minőségi faajtók és hőszigetelt ablakok. A padlózat az épület stílusának megfelelő kő járólappal borított. A házak emeleti szintjére vezető lépcsők masszív gerenda korlátokkal, tartóoszlopokkal rendelkeznek. Pihenésre, kikapcsolóásra egy 6 személyes finn szauna, valamint egy igényesen kialakított, igazi pinceszinten kialakított, nagy méretű borospince gondoskodik. A hangulaltos tó partján napozóterasz, valamint kerti padok is találhatók.
A birtokon a csodás örökzöldeken, díszcserjéken kívül 37 diófa található.
Az ingatlan tökéletes választás falusi turizmust kedvelő és ezt működtetni kívánó vállalkozóknak.