Mátramindszent

75.900.000 Ft

195.311
ID: 283190
Eladó Nyaraló / Üdülőházas
Mátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó NyaralóMátramindszent Eladó Nyaraló

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 3155 MátramindszentTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Nyaraló / ÜdülőházasAlapterület 352 m2
Szobaszám 6Telek terület 2681 m2
Állapot Jó állapotúKözműellátás Csatorna
Villamos energia
Gáz
Víz
Kilátás Panorámás
Extrák Téliesített

Leírás

Képzelje el hogy becsukja a szemét és csak a patak csobogását , a madarak csicsergését hallgatja! Ki ne szeretné nap mint nap a így meginni a reggeli kávéját a teraszon?
A Mátra a legnépszerűbb hegyvidéki turistacélpontok egyike Magyarországon, magas hegycsúcsai csalogatják a természet kedvelőit. Az ország egyik legmagasabb pontjára érve bámulatos panoráma tárul a szemünk elé, így a kirándulók mindig visszavágynak ide. Ebben a festői környezetben, a Galya patak lábánál kínálom eladásra a Nógrád megyében található, Mátramindszent melletti faluban, Szuhán ezt az üdülő komplexumot. Ha valaki kedvet érez ahhoz, hogy a rohanó élet helyett egy nyugodtabb életformára váltson, akkor mindenképp érdemes ezt megnéznie. Az emberek szívesen utaznak belföldi kiránduló helyekre, egyre népszerűbb a falusi turizmus. Többen döntenek úgy, hogy hazánk rejtett kincseit szeretnék alaposabban megismerni. Ez nem csak egy ingatlan, hanem megélhetési forrás is lehet egy család számára. A hegyekkel és erdőkkel körülvett völgyben, 2681 m2-es telken, 1990-es években épült ez az üdülőkomplexum, melyben 3 db kis apartmanház, egy közösségi épület valamint fedett beállók találhatók. Az apartmanházak alapterülete terasszal 30 m2, egyenként 4 fő kényelmes elhelyezését biztosítják. Mindegyikben nappali-konyha, fürdő és hálósarok található. A házak teljesen felszereltek, jó állapotúak, téliesítettek. A fűtésről télen konvektorok gondoskodnak. Minden apartmanhoz tartozik egy nagy terasz, amiről gyönyörű kilátás nyílik a szemközti Kikerics hegyre. A közösségi házba (aminek alapterülete együttesen alsó felső szint) 210 m2-en, lehetőség van étkezésre, főzésre, kikapcsolódásra. Az épületben található konyha, borospince, csocsó- és rexasztal, TV sarok, és egy nagy terasz, ahonnan szintén páratlan látvány tárul elénk. Tökéletes színtere lehet céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, szülinapoknak, lakodalmaknak, egyéb családi eseményeknek. Olyan érdeklődőknek, befektetőknek ajánlom ezt az ingatlant, akik szívesen foglalkoznának falusi turizmussal, szenvedélyük a természet, kirándulás, szívesen fogadnak vendégeket. Ha Ön is gondolkozott már azon, hogy szívesen élne vidéken, és fontos Önnek a csend, a nyugalom, akkor hívjon bátran!
Az ingatlan szomszédságában jelenleg a tulajdonosok 140 m-es, nappali+2 szobás ingatlana áll. Igény esetén megvásárolható a komplexummal együtt.


Kirándulási tippek a környéken:
- Csörgő szurdok,
- Sás tó,
- Siroki vár,
- Galyatető,
- Kékestető,
- Recsk,
- Salgó vára
- gyógyfürdő Mátraszentimre