Szeged
Újszeged Fürj utca

176.000.000 Ft

452.896

Újszeged Fürj utcában teljeskörűen felújított családi ház, 4 szoba és egy hatalmas nappali-étkezővel illetve egy igényes beépített konyhával.

ID: 282874
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utcaSzeged Eladó Ház Fürj utca

Tulajdonságok

Elhelyezkedés Szeged
(Újszeged)
Fürj utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 212 m2
Szobaszám 5Költözhető azonnal
Szerkezet Tégla házTelek terület 446 m2
Állapot FelújítottKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 3 szintesWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Erkély IgenAkadálymentesített Nem
Parkolás 1 állásos garázsExtrák Légkondicionáló
Riasztó
Gépiesített
Beépített konyha
Terasz

Leírás

Ha egy igazán elegáns és tágas otthonra vágyik...
Újszeged közkedvelt, csendes utcájában eladásra kínálok egy igazán kifinomult, teljeskörűen felújított családi házat.

240m2 bruttó, netto 212m2-en igazán praktikus elosztás várja új lakóit. A földszinten egy napfényes 44m2-es nappali-étkező és egy külön konyha, mellette pedig egy mindennapi használatra szánt étkező is helyet kapott. Mindez kicsit elszeparáltan, de egy légtérben. A konyhabútor asztalos által készített -rengeteg tárolási lehetőséggel - minőségi alapanyagokból készült, Bosch beépített gépekkel.
A földszinten még egy kamra is található, továbbá a bejárathoz közel egy vendég wc is. Az étkezőből tolóajtón juthatunk ki a kellemes fedett teraszra, ami a kert igazi ékessége.

A felső szinten három (17,5m2, 18,5m2, 16m2) szoba van, az egyikből az utcára nyíló loggiával. A szobákhoz egy kényelmes nagy fürdőszoba tartozik, káddal es beépített zuhanyzóval. Mivel 11,8m2 így itt található egy mosókonyhai terület is, ami nagyon kedvezően kihasználható.

A tetőtérben fellelhető egy plusz szoba ami akár vendégszobának kitűnő vagy akár home office elszeparált lehetősége rejlik benne.

Itt rengeteg rengeteg tárolási lehetőség van, egy rendkívül nagy beépített szekrénynek köszönhetően, ami a szoba teljes hosszában fellelhető. A szobával szemben egy csodás fürdőszoba van. Duplakádas fürdőkád és külön épített zuhanyzó biztosítja a teljes ellazulást.

A 446m2-es udvarban egy jelenleg tárolóként funkcionált 19m2-es garázs is kapott helyet.

Az épület 3 éve teljes korszerűsítésen esett át. Kicserélték a villany- és vízvezetékeket. Mindenhol padlófűtés lett kialakítva. Teljesen újak a nyílászárok kint és bent egyaránt. A klíma elő van készítve, és riasztórendszer is be lett szerelve. A ház szigetelve van.

Kérdés esetén keressen bizalommal!