Főoldal Holiday Cafe Villabérlés - a megfizethető luxus

 

Kevesebbet költ, többet kap: a felszereltség természetesen sok tényezőtől függ, általánosságban azonban elmondhatjuk, hogy egy jó minőségű villa rendelkezik a legtöbb szolgáltatással, melyet egy ötcsillagos luxushotel kínál. Sőt, a villabérlés ennél többet is nyújthat:


- jóval diszkrétebb, intimebb nyaralás: a villa területén csak Önök és vendégeik tartózkodnak, használják az egyes szolgáltatásokat (medence, napozóterasz többek között). Felejtse el a harcot a napágyakért, a jó helyekért a medencénél vagy a tengerparton. Csendesebb, nyugodtabb, romantikusabb, élvezhetőbb nyaralás.
- tágasabb élettér a nyaraláshoz: egy villa általában nagyobb háló-, fürdőszobákkal rendelkezik, mint egy luxushotel. Ezen felül saját hálószobája lehet felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, mégis egymás közvetlen közelében (biztonságosabb távolságban). Baráti párok, munkatársak szintén úgy élvezhetik a közös nyaralást, hogy rendelkeznek saját privát szférájukkal.
- nagyobb komfort-érzet: a legtöbb villa egy családi ház, egy otthon mintájára készült, így már érkezés után otthonosabban érezheti magát, mint egy luxushotel vendégeként. Mindezt széleskörű, minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal fűszerezve.
- teljesen személyre szabott szolgáltatások: népszerű szolgáltatás, amikor a villabérlés díja tartalmazza egy személyes „concierge”, tapasztalt komornyik szolgáltatásait, aki akkor és abban segít, amiben Önök óhajtják. Diszkréten, feltűnés nélkül és anélkül, hogy megzavarná Önöket a nyugodt kikapcsolódásban - mindig készen áll igényeik teljesítésére.
- nincs sorbanállás: felejtse el a korán kelést (általában egy luxushotel 10:00-ig szolgálja fel a reggelit) és a sorban állást reggelinél, a lökdösődést a vacsoránál vagy épp a bárban. A villabérlés díja a legtöbb esetben tartalmazza egy jól felszerelt konyha használatát, így Önök akkor és azt esznek, amit csak akarnak. Ugyanakkor ezzel további költségeket is megtakaríthatnak egyben, hiszen nincsenek ráutalva a luxushotel méregdrága éttermének, bárjának szolgáltatásaira.
- nincs üdülési jog, egyéb tagdíj: Ön akkor megy, amikor csak akar. Addig marad, amíg jólesik. Azt a villát választja, amelyikkel legjobban jár.
- még több extra: számos esetben a villabérlés díja további olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, melyekért egy luxushotel extra költségeket számol fel (WIFI, mosoda pl.)

 

Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy már konkrét elképzelései vannak utazásával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.