Hasznos tippek CSOK-kal vásárlóknak2017.04.20.

Hogyan rövidíthető le a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK), illetve az azt kiegészítő lakáshitel igénylésének az ideje? Praktikus tudnivalókat és hasznos tippeket gyűjtött össze a hvg.hu.
Részletek

Egyedi ajánlat!2017.04.03.

Ha nálunk vásárolod meg a telkedet, mi átvállaljuk az ügyvédi költséget! Ragadd meg a lehetőséget, és álmodd meg új otthonodat a Liliom Lakókertben!  Igény szerint kivitelezőt is biztosítunk! A részletekért érdeklődj tanácsadóinknál!
Részletek

Mi nem kérünk kizárólagosságot!2017.02.28.

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2017. március 1-től egyáltalán nem kérünk kizárólagosságot, amennyiben minket bíz meg ingatlana értékesítésével.
Részletek

Sikerdíjunk most 2,5%2017.01.16.

Bízzon meg minket ingatlana értékesítésével! Téli akciónk keretében a megbízási díjunk 2,5%. Az ajánlat minden szerződéstípusra vonatkozik és 2017.02.28-ig tart. A részletekről érdeklődjön tanácsadóinknál!
Részletek

A tulajdonosok rosszul becsülik fel ingatlanuk értékét2017.01.09.

A magyarok a piaci értéknél átlagosan 600 ezer forinttal becsülik többre a lakásukat részben az ingatlanhoz fűződő érzelmi kötődésük miatt.
Részletek

Nagy a szórás az új lakások árában.2017.01.09.

Az ingatlan.com elemzése szerint az élénk lakáspiaccal rendelkező Győr-Moson-Sopron megye központjában, Győrben január elején egy 60 négyzetméteres új építésű lakás átlagára 21,5 millió forint volt, Sopronban viszont több mint 24 millió forint.
Részletek

Többéves csúcson az építési engedélyek száma2016.07.05.

A KSH szerint 1423 lakásépítési engedélyt adtak ki májusban, amivel többéves magasságba emelkedett az egy hónapban építkezést tervezők száma. A növekedésre a tavalyi áfa-csökkentés és a CSOK is hatással lehetett. 
Részletek

Kevés pénzzel neki se induljunk a Balatonnak!2016.07.05.

A nyári meleg sokakban ébreszt vágyat egy saját nyaraló iránt, ahova el lehet vonulni kicsit pihenni és hűsölni. Az Otthontérkép egy "hőtérkép" nevű alkalmazással azt vizsgálta, hogy a legtöbb nyaralóként regisztrált ingatlant Budapesten, Pest megyében és a Balatonon kínálják eladásra. Ár tekintetében Balatonfüred és Siófok vezeti a rangsort, itt 30 millió alatt nehezen találni eladó hétvégi házat. 
Részletek

Lakást venne befefektetési céllal? Kalkuláljon!2016.07.05.

A tavalyi év rekordot hozott a befektetési célú lakásvásárlásokban, sokan kerestek és keresnek most is helyet pénzüknek az ingatlanpiacon. De már nem csak a hosszú távú kiadásban gondolkodnak, a rövid távú kiadási célra vásárolt, lakásszállodaként üzemelő lakások vásárlása is megugrott. Ez utóbbiakkal ugyan tényleg magasabb az elérhető hozam, ez azonban erősen lokáció függő. 
Részletek

Rövid vagy hosszú távra adjuk ki a lakást?2016.07.05.

Ahhoz, hogy eldönthessük, a rövid vagy hosszú távú lakáskiadásba vágunk bele, a vásárlás előtt érdemes végiggondolni, hogy körülbelül mekkora hozamra számíthatunk az ügyletből, illetve hogy ezért cserébe mennyi munkát vagyunk hajlandóak bevállalni.
Részletek