Főoldal Ha elad... Profi marketing

Már meglévő, visszatérő ügyfeleinken kívül folyamatosan igyekszünk megismertetni szolgáltatásainkat és eladó ingatlanjainkat szélesebb körben is. Átlagosan egy-egy ember élete során kettő, maximum három ingatlan eladást bonyolít, tehát fontos nekünk, hogy a döntés pillanatában ránk essen választása az irodák közül.

 

Ingatlan Cafe website

 

Honlapunk, mely naponta egyre több látogatót vonz, folyamatosan újul, bővül, hogy mindig megfeleljen a mai elvárásoknak.
Az ingatlanok - háttérrendszerünknek köszönhetően - azonnal, részletes leírással, képekkel és alaprajzzal ellátva kerülnek fel az oldalra, így vevőink késedelem nélkül szerezhetnek azokról tudomást és felvehetik saját tanácsadójukkal a kapcsolatot, aki ellátja az érdeklődőket információkkal illetve leszervezi nekik a bemutatót. Amennyiben még kereső ügyfelünknek nincs Ingatlan Cafe tanácsadója, úgy az ingatlan mellett található kapcsolattartóval veheti fel a kapcsolatot.
Az eladó ingatlanokon kívül megtalálja weboldalunkon az eladáshoz, vételhez elengedhetetlen információkat, tájékoztatást nyújt egy adásvétel folyamatáról, annak buktatóiról, hogy zökkenőmentes legyen a talán bonyolultnak tűnő folyamat.
Hangsúlyt fektetünk a felhasználóbarát megoldásokra, ezeknek köszönhetően elmentheti keresését, ajánlhatja ismerősének az elmentett ingatlanokat, megoszthatja a tartalmakat, belépve kezelheti saját Ingatlan Cafe fiókját. Ezt a funkciót a my Ingatlan Cafe menüpont alatt találja meg.

Miért fontos, hogy minden népszerű csatornán elérhető legyen ingatlana?

 

Tapasztalatunk szerint minden korosztályt, réteget jellemzően más és más fórumon érhetünk el. Sokéves tapasztalatunkkal könnyedén megállapítjuk, hogy az Ön ingatlanát többnyire kik és hol fogják keresni és főleg ezekre fogunk koncentrálni. Magánszemélyként kissé hosszadalmas, költséges és bonyolult az összes médiumot kihasználni, ebben leszünk segítségére és megtesszük ezt Ön helyett.

Mik ezek a csatornák, fórumok?

 

Ma már a nyomtatott sajtó mellett egyre inkább teret hódít az online megjelenés, így mi is ebbe az irányba haladunk inkább, nem hagyva el teljesen a helyi szinten keresett lapokat. Leghatékonyabbnak egyre inkább saját weboldalunk mutatkozik, de ezen kívül több népszerű portálra is fel fog kerülni lakása vagy háza, miután megbíz minket az értékesítéssel, egyéb eszközöket is ajánlunk, ha azokat látjuk hatékonynak, mint például eladó tábla kihelyezése az ingatlanra.
Ezen kívül folyamatosan zajlik image építésünk, hiszen sok új ügyfelünk nem konkrét ingatlanra jelentkezik, hanem igényével közvetlenül keres meg minket, tanácsunkat kérve.