Főoldal Ha kiad... Miért válasszam a PREMIUM szerződést?

Kiemelt szerződésünket választva juthat kiemelt szolgáltatásainkhoz, kedvezményes áron.

 

 

Az irodánkkal való együttműködés során nem kell hirdetési, regisztrációs díjakkal számolnia. Megbízási díjunk az ingatlan bérbeadása esetén a bérleti szerződés megkötésekor fizetendő, egyéb költsége felénk nem merül fel.

 

Miért kössek Premium megbízási szerződést?

 

- mert Premium bérbeadásra szóló megbízási szerződés esetén ingyenesen vállaljuk a birtokbaadással kapcsolatos teendőket. (Elkísérjük a bérlőt a lakás átvételekor, birtokbaadási jegyzőkönyvet készítünk, rögzítjük a mérőóraállásokat stb.)

 

- mert amennyiben ingatlankezeléssel is megbíz minket, úgy Premium szerződés esetén egy havi díjat elengedünk Önnek a kezelés díjából.

 

- mert kizárólagossága ellenére rugalmas szerződéstípus. Lehetősége van megjelölni azon lehetséges bérlők nevét, akik bérlése esetén nem kell megbízási díjat fizetni.

 

- mert együttműködési partner szerződésünk révén a városban működő irodák nagy részével kapcsolatban állunk. A többi irodának azonnal megküldjük Premium ingatlanjaink listáját, így nem kell több irodával szerződést kötnie, ők is értesülnek ingatlanáról. Személyes tanácsadója ugyanúgy Ön mellett áll és képviseli érdekeit, ha egy másik iroda ügyfele érdeklődik ingatlana iránt.

 

- mert ingatlana kiemelt, nagy látogatottságú hirdetési felületekre kerül fel, így nagyobb az esélye az kiadásra.

 

- mert egy emberrel kell kapcsolatot tartania, nem kell több iroda módszereihez alkalmazkodnia, így tanácsadója folyamatos kapcsolattartás mellett abszolút személyre szabott szolgáltatást nyújthat Önnek.