Főoldal Ha elad... Miért válasszam a PREMIUM szerződést?

Kiemelt szerződésünket választva juthat kiemelt szolgáltatásainkhoz, kedvezményes áron.

 

 

- mert ez a legkedvezőbb sikerdíjjal működő szerződés. Az irodánkkal való együttműködés során nem kell hirdetési, regisztrációs díjakkal számolnia. Megbízási díjunk, az ingatlan eladása esetén, az adásvételi szerződés megkötésekor fizetendő, egyéb költsége felénk nem merül fel.

 

- mert kizárólagossága ellenére rugalmas szerződéstípus. Lehetősége van megjelölni azon lehetséges vevők nevét, akik vásárlása esetén nem kell megbízási díjat fizetni.

 

- mert együttműködési partner szerződésünk révén a városban működő irodák nagy részével kapcsolatban állunk. A többi irodának azonnal megküldjük Premium ingatlanjaink listáját, így nem kell több irodával szerződést kötnie, ők is értesülnek ingatlanáról. Személyes tanácsadója ugyanúgy Ön mellett áll és képviseli érdekeit, ha egy másik iroda ügyfele érdeklődik ingatlana iránt.

 

- mert ingatlana kiemelt, nagy látogatottságú hirdetési felületekre kerül fel, így nagyobb az esélye az eladásra.

 

- mert egy emberrel kell kapcsolatot tartania, nem kell több iroda módszereihez alkalmazkodnia, így tanácsadója folyamatos kapcsolattartás mellett abszolút személyre szabott szolgáltatást nyújthat Önnek.

 

- az érdeklődők személyes tanácsadóján keresztül juthatnak el Önhöz, így nincs kitéve annak a veszélynek, hogy esetlegesen "dupla jutalékot" kelljen fizetnie egyazon vevő esetén.