Főoldal Pénzügyi megoldások Keresse forrást nálunk!

 


Új Széchenyi Terv – korlátlan lehetőségek

 

Irodánk egyike a Csongrád megyében működő tizenegy Széchenyi pontnak, ahol teljeskörű felvilágosítást kaphat az Új Széchenyi terv keretein belül kiírt pályázatokról.

Az Új Széchenyi Terv az állam és a vállalkozói szektor közötti szövetség alapja és kerete. A vállalkozók számára teremt lehetőséget az előrelépéshez. Infopontunk széleskörű, és elérhető tájékoztatás biztosít az Új Széchenyi Terv gazdaságfejlesztést szolgáló lehetőségeiről. Munkatársaink naprakész információkkal várják a pályázókat!

Ajánljuk figyelmébe a megújult kormányzati honlapot is, melyen az összes ÚSZT keretein belül kiírásra került pályázat felhívását, útmutatóját megtalálja, tájékozódhat az aktuálisan futó programokról!

http://ujszechenyiterv.gov.hu/

 

Megírjuk Önnek!

 

Fejlesztések, beruházások esetében még egy jól működő cég életében is fontos a saját források mellett kiegészítő hazai állami, európai és egyéb források felkutatása és lehetőség szerinti bevonása a finanszírozásba. Ebben a szerteágazó tevékenységben is segítséget nyújtunk partnereinknek pályázati források felkutatásával; pályázatírással; projektek menedzselésével.

Amennyiben érdekelné, hogyan tudná a pályázatot cége hasznára fordítani, töltse ki az ajánlatkérőt, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!
 


Ajánlatkérő
Név:
Telefonszám:
E-mail:
Kérjük röviden írja le a pályázati célt!
Pár mondatban mutassa be vállalkozását!