Főoldal Ha elad... Kapcsolódó szolgáltatások

Az ingatlan eladás folyamata során nemcsak a közvetítői feladatokra helyezzük a hangsúlyt, de az ehhez kapcsolódó összes szükséges vagy hasznos tevékenységet ellátjuk.

 

 

Az ingatlan felkészítése az eladásra

Ennek keretén belül kollégánk tanácsokkal látja el a jobb eladhatóság érdekében. Ez nem jelent mindenképpen felújítást, akár kisebb átrendezéssel, esztétikai módosítással is vonzóbbá teheti ingatlanát. Ebben nyújt segítséget szakértő tanácsadónk.

 

Jogi tanácsadás


Ügyvédeink az okiratszerkesztésen, teljeskörű ügyintézésen kívül kérdései megválaszolásában is állnak rendelkezésére, jogi képviseletet vállalnak.

 

Energetikai tanúsítvány


Tanácsadónk segítségével gyorsan, kedvezményes áron szerezheti meg ingatlana zöldkártyáját, mely a 2012-ben életbe lépett jogszabály szerint szükséges az eladáshoz.

 

Értékbecslés


Akár saját akár hivatalos célra szeretné felbecsültetni ingatlanát, értékbecslőink rövid határidővel vállalják mind lakó-, mind pedig üzleti, ipari ingatlanának felértékelését.

 

Lakberendezés


Tapasztalt, referenciákkal rendelkező lakberendezőink állnak rendelkezésére, akár teljes lakberendezésre, felújításra, akár tanácsadásra, részfeladatok koordinálására van szüksége új otthona, üzlete kialakításában. Segítünk megálmodni otthonát, irodáját, üzletét!

 

Pénzügyi megoldások


Hitelfelvétellel, lakástakarék pénztárral, egyéb pénzügyi megoldásokkal állunk rendelkezésére, nem csak a nálunk vásárolt ingatlanok kapcsán várjuk jelentkezését.

 

Pályázatírás


Naprakészen várjuk pályázattal kapcsolatos kérdéseit, kollégánk lebonyolítja a pályázatírás, beadás, nyomonkövetés feladatát is.