Főoldal Ha keres... Ingatlan adatlap 7587

Új/használt:
Egyszerre több típus is kijelölhető!
Egyszerre több típus is kijelölhető!
Csak nálunk!
 
Város, városrész: Szeged, Alsóváros
Térképadatok
Típus: családi ház
Alapterület: 145 m2
Szobák száma: 5
Emelet: Földszint
Erkély: Nincs
 
Azonosító: 7587
Irányár:
37 900 000 Ft
Megjelölöm kedvencként


Leírás:
Szeged alsóvárosi része nagyon kedvelt környék, hiszen a belváros közelsége miatt sokan választják lakóhelyükké.
Mind tömegközlekedéssel, mind autóval pár perc útra van a belvárostól.
A ház 1976-ban épült, a tulajdonos 5 évvel ezelőtt teljes körűen felújította. A falakig lebontotta az épületet, új vízvezetékeket rakatott, a villanyszerelés is új. A fűtésrendszert cirkófűtésre cserélte. Az alsó szinten a hálószoba kivételével padlófűtés került kialakításra, a hálószobákban radiátor található.
A házba lépve hatalmas, tágas nappali fogad étkezős konyhával. A konyha nagyméretű, szép konyhabútorral, mely marad az ingatlanban. A konyhabútorba be lett építve a tűzhely és a mosogatógép, mely tartozéka a háznak.
A konyhát és a nappali részt egy tágas étkező választja el egymástól. A nappali nagyon világos, több irányból kapja a napfényt.
Az alsó szinten található az egyik fürdőszoba, melybe kád és tusolókabin lett beépítve. Itt kapott helyett a kombi kazán is, mely felelős a fűtésért és a meleg vízellátásért.
Az emeletre egy masszív falépcső vezet fel, melynek aljában egy tároló rész lett kialakítva. A felső szinten található a másik fürdőszoba, mely kádas, s felújításra szorul. Itt 3 külön bejárattal rendelkező hálószobát találunk, mely kényelmes méreteik miatt jól pakolhatóak, bútorozhatóak. Ezekben radiátoros fűtés van. Burkolataik laminált parketta, falaik festettek.
Az emeleten találunk még egy tárolót is, mely a padlástérből lett kialakítva.
A ház 305 m2-es telken fekszik, melyen találunk egy garázst is. Van egy kis melléképület is, melyből akár külön lakrészt is ki lehet alakítani.
A ház egy része alatt pince található.
Az udvar egy része füvesített, valamint az udvar hátuljában található egy nagyon hangulatos kerti sürögető rész, melynek központjában egy gyönyörű kemence kapott helyet.
A háznak szinte minden része fel lett újítva, apróbb javítandó, újítandó dolog vár az új tulajdonosra, amit a jelenlegi eladó már nem fejezett be.


Környék, közlekedés:
A környék kedvelt, Alsóváros e részét nagyon szeretik mind a fiatalabb mind az idősebb korosztály, hiszen a nagy forgalomtól mentes az utca. A környéken főleg Alsóvárosra jellemző díszes homlokzatú, polgári típusú, felújított családi házak, valamint újszerű 2 szintes társasházak találhatóak. Közlekedés szempontjából is igen könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel mind pedig autóval. Parkolni a ház előtt lehet ingyenesen és az udvarban valamint a garázsban, amit az udvaron belül találunk. Az ingatlan aszfaltos úton megközelíthető. A belváros autóval 5-6 perc, a nagyállomás gyalog 20 perc alatt elérhető. A 83-as busz megállója a háztól 6-7 perc sétára van. A móravárosi fejlesztéseknek köszönhetően (Napfénypark bevásárlóközpont) pár perc alatt Tesco, Aldi, Lidl, és OBI is elérhető. Iskola, óvoda, élelmiszerbolt van a közelben, illetve a Mátyás téren.

Megosztás
További információk:
Építés éve: 1976
Építés módja: tégla
Állapot: felújított
Fűtés: egyedi cirkó (radiátoros),egyedi cirkó (padlófűtés)
Nyílászárók: műanyag
Parkolás: garázs
 
 
Tehermentes
Energiatanúsítvány
Klíma
Egyedi vízóra
Zárószinti
Kertkapcsolat
 
Tanácsadó:
Kiss Ágnes

70/967-6161

kiss.agnes@icszeged.hu
Keresse tanácsadónkat

Megtekintett
ingatlanokJelenleg nincs megtekintett ingatlan.