Főoldal Ha keres... Ingatlan adatlap 7514

Új/használt:
Egyszerre több típus is kijelölhető!
Egyszerre több típus is kijelölhető!
 
Város, városrész: Szeged, Belváros
Térképadatok
Típus: társasház
Alapterület: 84.5 m2
Szobák száma: 3
Emelet: Földszint
Erkély: Van
 
Azonosító: 7514
Irányár:
26 900 000 Ft
Megjelölöm kedvencként


Leírás:
Szeged szívében, a Hajnóczy utcában, 3 szintes, 6 lakásos társasházban található ez a 84 m2-es, 3 tágas szobával rendelkező, magasföldszinti lakás. Az utca és a ház is nagyon csendes, a 8 m2-es erkély a ház parkosított, csendes, napfényes, belső udvarára néz, melyre mindkét nagyobb szobából nyílik erkélyajtó. A szobákban eredeti, szép állapotú, lakkozott fa parketta, a többi helyiségben hidegburkolat található.
A kombicirkó kazán 4-5 évvel ezelőtt ki lett cserélve, a nyílászárók jól záródó fa ajtók és ablakok, redőnyözöttek, az erkélyajtókon keretes szúnyoghálós ajtó is van. A fürdőszoba felújított, a WC külön helyiségben található. A felújítás során mindhárom szobában álmennyezettel csökkentették a belmagasságot, kb. 3 m-re, ez kedvezőbb fűtésköltséget eredményezett, de mégis megmaradt a tágasság. Természetesen, aki szereti a polgári lakások légterét, vagy galériát szeretne építeni, könnyűszerrel visszaalakítható a kívánt belmagasság. A lakás többi helyiségében megmaradt a magasabb belmagasság.
A konyhában fából készült konyhaszekrény, mellette kamra, az előszobában magas, nagy pakolófelülettel rendelkező beépített szekrények találhatók. Az erkély egyik oldalán kisméretű saját tároló található.
A lakáshoz vásárolható egy Hörmann kapuval rendelkező, 15,4 m2-es udvari garázs, melynek ára 4,2 mFt.
Ajánlom a lakást mindazoknak, akik maguknak vagy befektetési céllal keresnek egy kiváló helyen lévő, jól kiadható, belvárosi lakást.


Környék, közlekedés:
Szeged-Belváros szívében, központi, mégis csendes helyen található az utca. A környéken mindenféle üzlet, bank, vendéglátóipari egység, néhány lépésre, míg az egyetemek pár perc sétára találhatók.

Megosztás
További információk:
Építés éve: 1881
Építés módja: tégla
Állapot: jó
Fűtés: egyedi cirkó (radiátoros)
Nyílászárók: fa
Parkolás: garázs
 
 
Tehermentes
Energiatanúsítvány
Klíma
Egyedi vízóra
Zárószinti
Kertkapcsolat
 
Tanácsadó:
Szepesi Annamária

70/967-6162

szepesi.annamaria@icszeged.hu
Keresse tanácsadónkat

Megtekintett
ingatlanokJelenleg nincs megtekintett ingatlan.