Főoldal Ha keres... Ingatlan adatlap 6733

Új/használt:
Egyszerre több típus is kijelölhető!
Egyszerre több típus is kijelölhető!
Csak nálunk!
 
Város, városrész: Szeged, Kiskundorozsma
Térképadatok
Típus: családi ház
Alapterület: 380 m2
Szobák száma: 12
Emelet: Földszint
Erkély: Nincs
 
Azonosító: 6733
Irányár:
25 000 000 Ft
Megjelölöm kedvencként


Leírás:
Szeged-Kiskundorozsmán, a központban, a fő utcán található ez az ipari jellegű, kereskedelmi célra kiválóan alkalmas ingatlan.
Hatalmas utcafronttal, valamint az utcafrontról 3 bejárattal rendelkezik. 3 lakrész nyílik az utcafront felől, valamint az udvarban található még egy önálló, külön bejárattal rendelkező egyszintes ház.
Az épület kb. az 1940-es években épült, nagyméretű téglából, polgári jelleggel. Belmagassága 3 méter. Az épület homlokzata korának megfelelő állapotban van, szerkezete nagyon masszív, viszont esztétikai szempontból felújításra szorul. Az épület összes nettó területe 380 m2, a telek mérete 900 m2-es.
Az épület kereskedelmi szempontból kiváló lehetőség, akár a 4 lakrész felújítás után külön-külön is értékesíthető, valamint kereskedelmi egység alakítható ki benne.
Az utcafrontról nincs lehetőség autóval beállni az udvarra, de van lehetőség beállást kialakítani, hiszen az épület utcafrontja nagy, több méter hosszú.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.


Környék, közlekedés:
Szeged-Kiskundorozsma egyik főutcáján található ez a lakás, melynek közlekedése és infrastruktúrája kiváló, hiszen a központban többféle profilú bolt, piac, cukrászda, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda és iskola, valamint posta és bank is megtalálható. Az ingatlan Szegedtől autóval 15 perc alatt megközelíthető. A környék kedvelt, folyamatosan fejlődő városrész. A 36-os és a 75-ös jelzésű buszok a háztól nem messze állnak meg, így fél óránként a városba juthatunk. Ezen kívül a központban, amely 5 perc gyalogosan, a távolsági járatok és a fürdő járat is megáll.

Megosztás
További információk:
Építés éve: 1945
Építés módja: tégla
Állapot: korának megfelelő
Fűtés: egyedi cirkó (radiátoros),elektromos fűtés
Nyílászárók: fa
Parkolás: utcán, közterületen
 
 
Tehermentes
Energiatanúsítvány
Klíma
Egyedi vízóra
Zárószinti
Kertkapcsolat
 
Tanácsadó:
Kiss Ágnes

70/967-6161

kiss.agnes@icszeged.hu
Keresse tanácsadónkat

Megtekintett
ingatlanokJelenleg nincs megtekintett ingatlan.