Főoldal Infók

Naprakészek vagyunk az ingatlanpiaccal kapcsolatos változások, információk tekintetében. Tájékoztatjuk a fontos adózási, illetékekkel kapcsolatos tudnivalókról, egyéb fontos változásokról.

Azon ügyfeleink részére, akik bármi okból nem tudnak vagy nem akarnak foglalkozni bérbe adott ingatlanukkal, abban az esetben albérletkezelést is vállalunk.
Kevés pénzzel neki se induljon a Balatonnak!
Időben készítse el ingatlana energiatanúsítványát! Ha kérdése van forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz, akik megfelelő jogosítvánnyal rendelkező partnercégeinket ajánlják.
2016-os adózási és illetékfizetési szabályok
Olcsóbb a forint alapú lakáshitel, mint a válság előtt a frankhitel volt

Adó, illeték,
pénzügyi 1x1

Részletek

Eladásra és vételre vonatkozó adózási és illetékfizetési jogszabályok rövid összefoglalója.

Díjazzuk,
tippadóinkat

Részletek

Ajánljon minket 5-20.000 Ft tippadási díjért és vegyen részt a sorsoláson!

Együttműködő
partnereinknek

Részletek

Együttműködési Programunk ingatlanközvetítéssel foglalkozó egyéni vállalkozóknak, cégeknek szól...

Hírek

Befektetők vásárolják fel az új lakásokat, hogy kiadják albérletnek – mi lesz az árakkal?2019.01.08.

Húszezernél is több lakás átadása várható 2019-ben, ez pedig az albérletpiacon is új korszakot nyithat. Tömegesen érkezhetnek az új lakások a piacra 2019-ben, több mint 20 ezer lakás átadása várható. Az új lakások megjelenése pedig az albérletpiacon új korszakot nyithat az ingatlan.com elemzése szerint.
Részletek

OTTHON MELEGE PROGRAM - HŰTŐGÉP UTÁN KONVEKTORCSERE JÖN2019.01.08.

750 ezres támogatás igényelhető, a költségek 60 százaléka erejéig, készülékenként max. 96 ezer forintig. Még nem késett el a konvektorcserével, hiszen az Otthon Melege Program legújabb alprogramja februárban indul 2 milliárdos keretösszeggel, amiből mintegy 15 ezer elavult fűtőtestet lehet majd lecserélni.
Részletek

Kiderült, mennyi lakást vettünk a tavalyi évben Magyarországon2019.01.08.

A Duna House ismét közreadta havi Tranzakciószám Becslését (DH-TB), amely szerint 2018 decemberében, országosan 9721 ingatlan adásvétel bonyolódott. Az év egészét tekintve közel 153 ezer lakás cserélt gazdát, ami egy hajszállal kevesebb csak, mint a válság előtti utolsó, 2008-as év értéke. 
Részletek

10 évesek lettünk!2018.04.26.

Immáron 10 éve nyitottuk meg első irodánkat Szegeden.   A 10 év alatt sok minden változott, de céljaink, motivációnk ugyanaz, mint 10 évvel ezelőtt. Szakértő segítséget nyújtani ügyfeleinknek legjobb tudásunk szerint.   Büszkék vagyunk arra, hogy tanácsadói csapatunk nagy része már a kezdetektől velünk van. Együtt dolgoztunk a sikerekért - ami az Önök sikere is!   Örülünk, hogy ehhez a csapathoz időről időre újabb tanácsadók csatlakoznak, akik hasonló elhivatottsággal dolgoznak minden nap.   Köszönjük Ügyfeleinknek a bizalmat, hogy bennünket választottak! Köszönjük, hogy általuk mi is folyamatosan fejlődni, tanulni tudunk!   Megbízhatóság, stabilitás, szakértelem  - Ingatlan Cafe!   Mert lakni kell...
Részletek

Pár hasznos információ a tartási szerződésekről2018.03.21.

Idős személyek gyakran kötnek tartási szerződést annak érdekében, hogy gondozásukat biztosítsák. Előfordul azonban, hogy a szerződés megkötését követően a tartást vállaló személy a tartást nem nyújtja, vagy nem tudja nyújtani, így szükségessé válik a szerződés megszüntetése. Milyen módon lehet megszüntetni vagy módosítani a tartási szerződést?
Részletek

Fontos információk a CSOK változásairól2018.03.12.

A családosok és gyermeket tervezők számára a várva várt hír megérkezett, az előzetes tervekhez képest egy hónapos csúszással, de 2018. március 15-től a családok otthonteremtési kedvezménye (közismert nevén CSOK) egyszerűbb és gyorsabb lesz.
Részletek

Extra szolgáltatás2018.03.12.

Profi fotós által készített portfólióval hirdetjük ingatlanát! Bízzon meg minket ingatlana értékesítésével, cégünk átvállalja a portfólió elkészítésének költségeit!* A részletekről érdeklődjön tanácsadóinknál! *Kizárólagos megbízás esetén
Részletek

2018-tól megszűnik az ingatlan bérbeadást terhelő 14%-os eho.2018.01.03.

A 2018-as adócsomag tervezet szerint a hosszú távú ingatlan bérbeadásból származó egymillió forintot meghaladó jövedelem után csak szja-t kell fizetni.
Részletek

A zártkerti ingatlanok agrárcélú megújítását segítik2018.01.03.

A zártkertként nyilvántartott ingatlanok mezőgazdasági hasznosítását teszi lehetővé az önkormányzatok számára az FM Zártkert Program pályázati felhívása. Napirenden van egy egyéni pályázatokat lehetővé tevő program elkészítése is.
Részletek

Térképen az ország lakásárai - Az Ön lakása mennyit drágult idén?2017.12.14.

Az árak emelkedése és a forgalom bővülése mellett idén - és még inkább majd jövőre - a lakásépítések is beindultak, így a magyar lakáspiac érett szakaszba léphet. Az elmúlt évekkel szemben az idei forgalmi adatok alapján minden területi szinten (jogállás, megye, nagyvárosok, kerületek, irányítószám-körzetek) az árak kiegyenlítődését, azaz az olcsóbb térségek nagyobb ütemű drágulását látjuk.
Részletek