Főoldal Infók

Naprakészek vagyunk az ingatlanpiaccal kapcsolatos változások, információk tekintetében. Tájékoztatjuk a fontos adózási, illetékekkel kapcsolatos tudnivalókról, egyéb fontos változásokról.

Azon ügyfeleink részére, akik bármi okból nem tudnak vagy nem akarnak foglalkozni bérbe adott ingatlanukkal, abban az esetben albérletkezelést is vállalunk.
Kevés pénzzel neki se induljon a Balatonnak!
Időben készítse el ingatlana energiatanúsítványát! Ha kérdése van forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz, akik megfelelő jogosítvánnyal rendelkező partnercégeinket ajánlják.
2016-os adózási és illetékfizetési szabályok
Olcsóbb a forint alapú lakáshitel, mint a válság előtt a frankhitel volt

Adó, illeték,
pénzügyi 1x1

Részletek

Eladásra és vételre vonatkozó adózási és illetékfizetési jogszabályok rövid összefoglalója.

Díjazzuk,
tippadóinkat

Részletek

Ajánljon minket 5-20.000 Ft tippadási díjért és vegyen részt a sorsoláson!

Együttműködő
partnereinknek

Részletek

Együttműködési Programunk ingatlanközvetítéssel foglalkozó egyéni vállalkozóknak, cégeknek szól...

Hírek

Ingatlan Cafe tippek bérbeadáshoz2017.10.04.

Számos fórumon olvashatunk arról, hogy milyen jól működő befektetésnek minősül napjainkban, ha meglévő ingatlanunkat bérbe adjuk. Szeged - egyetemváros lévén - kiemelt régió ebből a szempontból. Mi most mégsem a város adta előnyökről kívánunk beszélni, hanem arról, hogy hogyan tehetjük még vonzóbbá albérletünket a keresők körében.
Részletek

Nem fizet az albérlőm!2017.09.13.

Nem fizet az albérlőm, kirakom a cuccait és lecserélem a zárat, amíg nyaral… Biztos több tulajdonosnak fordult már meg hasonló gondolat a fejében, miután az albérlője többszöri felszólítás ellenére már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat. A tulajdonosok felháborodása érthető, és egyesek szerint morálisan el is fogadható a címben szereplő cselekmény, a jog viszont nem tolerálja az effajta „önbíráskodást”.
Részletek

A kisgyermekes bérlő nem rakható ki!” – Igaz vagy csak városi legenda?2017.09.13.

Továbbra sem könnyű megfizethető áron kiadó lakást találniuk azoknak, akik továbbtanulási vagy munkavállalási céllal szeretnének albérletbe költözni. A kisgyermekes lakáskeresők helyzete azonban még ennél is elkeserítőbb.
Részletek

Foglalj helyet nálunk!2017.08.08.

Új munkatársak jelentkezését várjuk folyamatosan feljődő szegedi csapatunkba.
Részletek

Kiadó ingatlana van? 2017.07.26.

Ha kiadó ingatlana van, akkor keresse bérbeadásra szakosodott tanácsadóinkat, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek!
Részletek

Álmai otthona a belvárosban!2017.07.24.

Irodánkban is elérhetőek a Cédrus Liget egyedülálló lakásai! Bővebb információkért kattintson a részletekre!
Részletek

Hasznos tippek CSOK-kal vásárlóknak2017.04.20.

Hogyan rövidíthető le a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK), illetve az azt kiegészítő lakáshitel igénylésének az ideje? Praktikus tudnivalókat és hasznos tippeket gyűjtött össze a hvg.hu.
Részletek

Egyedi ajánlat!2017.04.03.

Ha nálunk vásárolod meg a telkedet, mi átvállaljuk az ügyvédi költséget! Ragadd meg a lehetőséget, és álmodd meg új otthonodat a Liliom Lakókertben!  Igény szerint kivitelezőt is biztosítunk! A részletekért érdeklődj tanácsadóinknál!
Részletek

Mi nem kérünk kizárólagosságot!2017.02.28.

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2017. március 1-től egyáltalán nem kérünk kizárólagosságot, amennyiben minket bíz meg ingatlana értékesítésével.
Részletek

Sikerdíjunk most 2,5%2017.01.16.

Bízzon meg minket ingatlana értékesítésével! Téli akciónk keretében a megbízási díjunk 2,5%. Az ajánlat minden szerződéstípusra vonatkozik és 2017.02.28-ig tart. A részletekről érdeklődjön tanácsadóinknál!
Részletek