Főoldal Álmai otthona a belvárosban!

Álmai otthona a belvárosban!


2017.07.24

Irodánkban is elérhetőek a Cédrus Liget egyedülálló lakásai! Bővebb információkért kattintson a részletekre!

 

EGYEDÜLÁLLÓ ZÖLD ÖVEZET

Modern elegancia és kényelem a Városközpontban, a kertvárosi élet minden előnyével. A Cédrus Liget teljesen új értelmet ad a társasház és az otthon fogalmának, ahol nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelmes otthon és a Belváros közelsége, a saját kert és a parkolóhelyek tekintetében. Szolgáltatásaival és infrastruktúrájával teljesen egyedülálló környezetet teremt az itt élők számára.

ÁLMAI OTTHONA KULCSRAKÉSZEN

A világhírű tervezőcsapat Szegedre hozta a modern építészet és technológia legjavát. Az egy ütemben megvalósuló projekt befejeztével minden kényelmét kielégítő, kulcsrakész otthonát veheti át, melybe akár már aznap beköltözhet. Válasszon az általunk tervezett megannyi belső kialakításból vagy valósíttassa meg velünk álmait.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG, KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

A teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A padlófűtés és az alapfelszereltségébe tartozó lakásonként szabályozható klímarendszer páratlan emissziós mutatókat és több, mint 30%-os rezsicsökkenést garantál. Minden lakás önálló almérővel rendelkezik, így a központi üzemeltetés és karbantartás minden előnye mellett kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni.

 

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne, akkor keresse tanácsadóinkat, akik állnak rendelkezésére!

Vissza