Főoldal Ha keres...

Az Ingatlan Cafe ingatlanok széles skáláját kínálja eladásra, akár lakásra, házra vagy egyéb típusú ingatlanra van szüksége. Nézzen körül oldalunkon és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén ha bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését. Keresőnkben külön fül alatt találja meg az általunk kínált lakóingatlanokat, az általunk újonnan felvett ingatlanokat valamint az ipari, üzleti ingatlanokat (irodák, üzlethelyiségek stb). Ha bérelni kíván, kérjük böngésszen bérlemény keresőnkben!
Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére ingyenesek.

Új/használt:
Egyszerre több típus is kijelölhető!
Egyszerre több típus is kijelölhető!

Panel

Részletek

Társasházak

Részletek

Házak

Részletek

Bérleti jog

Részletek

Üdülő

Részletek

Újépítésű

Részletek

Hírek

Ingatlan Cafe tippek bérbeadáshoz2017.10.04.

Számos fórumon olvashatunk arról, hogy milyen jól működő befektetésnek minősül napjainkban, ha meglévő ingatlanunkat bérbe adjuk. Szeged - egyetemváros lévén - kiemelt régió ebből a szempontból. Mi most mégsem a város adta előnyökről kívánunk beszélni, hanem arról, hogy hogyan tehetjük még vonzóbbá albérletünket a keresők körében.
Részletek

Nem fizet az albérlőm!2017.09.13.

Nem fizet az albérlőm, kirakom a cuccait és lecserélem a zárat, amíg nyaral… Biztos több tulajdonosnak fordult már meg hasonló gondolat a fejében, miután az albérlője többszöri felszólítás ellenére már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat. A tulajdonosok felháborodása érthető, és egyesek szerint morálisan el is fogadható a címben szereplő cselekmény, a jog viszont nem tolerálja az effajta „önbíráskodást”.
Részletek

A kisgyermekes bérlő nem rakható ki!” – Igaz vagy csak városi legenda?2017.09.13.

Továbbra sem könnyű megfizethető áron kiadó lakást találniuk azoknak, akik továbbtanulási vagy munkavállalási céllal szeretnének albérletbe költözni. A kisgyermekes lakáskeresők helyzete azonban még ennél is elkeserítőbb.
Részletek

Foglalj helyet nálunk!2017.08.08.

Új munkatársak jelentkezését várjuk folyamatosan feljődő szegedi csapatunkba.
Részletek

Kiadó ingatlana van? 2017.07.26.

Ha kiadó ingatlana van, akkor keresse bérbeadásra szakosodott tanácsadóinkat, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek!
Részletek

Álmai otthona a belvárosban!2017.07.24.

Irodánkban is elérhetőek a Cédrus Liget egyedülálló lakásai! Bővebb információkért kattintson a részletekre!
Részletek

Ajánlat
a reggeli
kávéhoz...

Böngésszen naponta frissülő ingatlanjaink között a reggeli kávé mellett!

Megtekintett
ingatlanokJelenleg nincs megtekintett ingatlan.