Főoldal Ha keres...

Az Ingatlan Cafe ingatlanok széles skáláját kínálja eladásra, akár lakásra, házra vagy egyéb típusú ingatlanra van szüksége. Nézzen körül oldalunkon és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén ha bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését. Keresőnkben külön fül alatt találja meg az általunk kínált lakóingatlanokat, az általunk újonnan felvett ingatlanokat valamint az ipari, üzleti ingatlanokat (irodák, üzlethelyiségek stb). Ha bérelni kíván, kérjük böngésszen bérlemény keresőnkben!
Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére ingyenesek.

Új/használt:
Egyszerre több típus is kijelölhető!
Egyszerre több típus is kijelölhető!

Panel

Részletek

Társasházak

Részletek

Házak

Részletek

Bérleti jog

Részletek

Üdülő

Részletek

Újépítésű

Részletek

Hírek

Befektetők vásárolják fel az új lakásokat, hogy kiadják albérletnek – mi lesz az árakkal?2019.01.08.

Húszezernél is több lakás átadása várható 2019-ben, ez pedig az albérletpiacon is új korszakot nyithat. Tömegesen érkezhetnek az új lakások a piacra 2019-ben, több mint 20 ezer lakás átadása várható. Az új lakások megjelenése pedig az albérletpiacon új korszakot nyithat az ingatlan.com elemzése szerint.
Részletek

OTTHON MELEGE PROGRAM - HŰTŐGÉP UTÁN KONVEKTORCSERE JÖN2019.01.08.

750 ezres támogatás igényelhető, a költségek 60 százaléka erejéig, készülékenként max. 96 ezer forintig. Még nem késett el a konvektorcserével, hiszen az Otthon Melege Program legújabb alprogramja februárban indul 2 milliárdos keretösszeggel, amiből mintegy 15 ezer elavult fűtőtestet lehet majd lecserélni.
Részletek

Kiderült, mennyi lakást vettünk a tavalyi évben Magyarországon2019.01.08.

A Duna House ismét közreadta havi Tranzakciószám Becslését (DH-TB), amely szerint 2018 decemberében, országosan 9721 ingatlan adásvétel bonyolódott. Az év egészét tekintve közel 153 ezer lakás cserélt gazdát, ami egy hajszállal kevesebb csak, mint a válság előtti utolsó, 2008-as év értéke. 
Részletek

10 évesek lettünk!2018.04.26.

Immáron 10 éve nyitottuk meg első irodánkat Szegeden.   A 10 év alatt sok minden változott, de céljaink, motivációnk ugyanaz, mint 10 évvel ezelőtt. Szakértő segítséget nyújtani ügyfeleinknek legjobb tudásunk szerint.   Büszkék vagyunk arra, hogy tanácsadói csapatunk nagy része már a kezdetektől velünk van. Együtt dolgoztunk a sikerekért - ami az Önök sikere is!   Örülünk, hogy ehhez a csapathoz időről időre újabb tanácsadók csatlakoznak, akik hasonló elhivatottsággal dolgoznak minden nap.   Köszönjük Ügyfeleinknek a bizalmat, hogy bennünket választottak! Köszönjük, hogy általuk mi is folyamatosan fejlődni, tanulni tudunk!   Megbízhatóság, stabilitás, szakértelem  - Ingatlan Cafe!   Mert lakni kell...
Részletek

Pár hasznos információ a tartási szerződésekről2018.03.21.

Idős személyek gyakran kötnek tartási szerződést annak érdekében, hogy gondozásukat biztosítsák. Előfordul azonban, hogy a szerződés megkötését követően a tartást vállaló személy a tartást nem nyújtja, vagy nem tudja nyújtani, így szükségessé válik a szerződés megszüntetése. Milyen módon lehet megszüntetni vagy módosítani a tartási szerződést?
Részletek

Fontos információk a CSOK változásairól2018.03.12.

A családosok és gyermeket tervezők számára a várva várt hír megérkezett, az előzetes tervekhez képest egy hónapos csúszással, de 2018. március 15-től a családok otthonteremtési kedvezménye (közismert nevén CSOK) egyszerűbb és gyorsabb lesz.
Részletek

Ajánlat
a reggeli
kávéhoz...

Böngésszen naponta frissülő ingatlanjaink között a reggeli kávé mellett!

Megtekintett
ingatlanokJelenleg nincs megtekintett ingatlan.