Főoldal Infók Együttműködő partnereinknek

Kedves Kollégák!


Együttműködési Programunk ingatlanközvetítéssel, forgalmazással foglalkozó egyéni vállalkozóknak, irodáknak, cégeknek szól, illetve ügyvédek, értékbecslők, partnercégek jelentkezését is várjuk.

 


Évek óta keresnek meg minket kollégák, akik adatbázisunkban vevőiknek megfelelő ingatlanokat találnak illetve olyan partnereink, akik valamilyen kapcsolatban vannak az ingatlanszakmával, ügyfelekkel, és rendszeresen ajánlanak minket. Ezt a kezdeményezést kívánjuk átlátható rendszerbe foglalni, működő keretet adni a munkamenetnek, az eddig felmerült problémák kiküszöbölésére javaslunk megoldást.
Együttműködésünk vonatkozhat egy egyszeri ajánlásra, akár eladó ingatlan, akár vevő vonatkozásában, melyet egyszeri, fix összegű tippadási díjjal honorálunk; illetve azon ingatlanok kiajánlására, eladására, amelyek értékesítésére a tulajdonos Premium megbízást kötött az Ingatlan Cafe-val.
Regisztrált Együttműködő Partnereink a velünk való együttműködési szerződés aláírása után vevőiknek kiajánlhatják az Ingatlan Cafe ingatlanjait, sikeres eladás esetén pedig az ingatlan vételárának 1%-át* kapják meg jutalékként.
Ettől az együttműködéstől azt várjuk, hogy a városban működő irodák hatékonyabban dolgozzanak együtt, átlátható, meghatározott keretek között. Úgy gondoljuk, ez mindkét együttműködő félnek hasznot hozhat, partnereink gyorsabban találnak megfelelő ingatlant ügyfeleiknek.
Amennyiben az ügyfelet át kívánja adni nekünk, vagy eladó ingatlant ajánl nekünk, úgy sikeres eladás esetén tippadási díjra jogosult, mely az ingatlan vételárának 0,1%-a, tehát egy Tízmilliós ingatlan esetében 10.000 Ft. Ehhez szintén szükség van az együttműködési szerződés megkötésére.**
Akár Tippadóként, akár Partnerként kíván velünk dolgozni, regisztrációért kérjük jelentkezzen az info@icszeged.hu email címen, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot, és további információkkal lássa el Önt.


* Újépítésű ingatlanok esetében a kifizetett jutalék maximum cégjutalékunk 50%-a lehet.


** A megkötött együttműködési szerződésről, annak tartalmáról, az átadott ügyfelekről 3. személynek nem adunk felvilágosítást.