Főoldal Aktuális

10 évesek lettünk!2018-04-26

Immáron 10 éve nyitottuk meg első irodánkat Szegeden. A 10 év alatt sok minden változott, de céljaink, motivációnk ugyanaz, mint 10 évvel ezelőtt. Szakértő segítséget nyújtani ügyfeleinknek legjobb tudásunk szerint. Büszkék vagyunk arra, hogy tanácsadói csapatunk nagy része már a kezdetektől velünk van. Együtt dolgoztunk a sikerekért - ami az Önök sikere is! Örülünk, hogy ehhez a csapathoz időről időre újabb tanácsadók csatlakoznak, akik hasonló elhivatottsággal dolgoznak minden nap. Köszönjük Ügyfeleinknek a bizalmat, hogy bennünket választottak! Köszönjük, hogy általuk mi is folyamatosan fejlődni, tanulni tudunk! Megbízhatóság, stabilitás, szakértelem  - Ingatlan Cafe! Mert lakni kell...


Pár hasznos információ a tartási szerződésekről2018-03-21

Idős személyek gyakran kötnek tartási szerződést annak érdekében, hogy gondozásukat biztosítsák. Előfordul azonban, hogy a szerződés megkötését követően a tartást vállaló személy a tartást nem nyújtja, vagy nem tudja nyújtani, így szükségessé válik a szerződés megszüntetése. Milyen módon lehet megszüntetni vagy módosítani a tartási szerződést?


Fontos információk a CSOK változásairól2018-03-12

A családosok és gyermeket tervezők számára a várva várt hír megérkezett, az előzetes tervekhez képest egy hónapos csúszással, de 2018. március 15-től a családok otthonteremtési kedvezménye (közismert nevén CSOK) egyszerűbb és gyorsabb lesz.


Extra szolgáltatás2018-03-12

Profi fotós által készített portfólióval hirdetjük ingatlanát!Bízzon meg minket ingatlana értékesítésével, cégünk átvállalja a portfólió elkészítésének költségeit!*A részletekről érdeklődjön tanácsadóinknál!*Kizárólagos megbízás esetén


2018-tól megszűnik az ingatlan bérbeadást terhelő 14%-os eho.2018-01-03

A 2018-as adócsomag tervezet szerint a hosszú távú ingatlan bérbeadásból származó egymillió forintot meghaladó jövedelem után csak szja-t kell fizetni.


A zártkerti ingatlanok agrárcélú megújítását segítik2018-01-03

A zártkertként nyilvántartott ingatlanok mezőgazdasági hasznosítását teszi lehetővé az önkormányzatok számára az FM Zártkert Program pályázati felhívása. Napirenden van egy egyéni pályázatokat lehetővé tevő program elkészítése is.


Térképen az ország lakásárai - Az Ön lakása mennyit drágult idén?2017-12-14

Az árak emelkedése és a forgalom bővülése mellett idén - és még inkább majd jövőre - a lakásépítések is beindultak, így a magyar lakáspiac érett szakaszba léphet. Az elmúlt évekkel szemben az idei forgalmi adatok alapján minden területi szinten (jogállás, megye, nagyvárosok, kerületek, irányítószám-körzetek) az árak kiegyenlítődését, azaz az olcsóbb térségek nagyobb ütemű drágulását látjuk.


Nem vizsgálja a kormány a lakásáfa meghosszabbításának lehetőségét2017-11-29

Egyelőre nem vizsgálja a kormány az új építésű lakások vásárlását érintő kedvezményes áfa meghosszabbításának lehetőségét - olvasható Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatón tett kijelentése az igylakunk.huoldalon. 


Álmai otthona a belvárosban!2017-07-24

Irodánkban is elérhetőek a Cédrus Liget egyedülálló lakásai! Bővebb információkért kattintson a részletekre!