Főoldal Aktuális

2018-tól megszűnik az ingatlan bérbeadást terhelő 14%-os eho.2018-01-03

A 2018-as adócsomag tervezet szerint a hosszú távú ingatlan bérbeadásból származó egymillió forintot meghaladó jövedelem után csak szja-t kell fizetni.


A zártkerti ingatlanok agrárcélú megújítását segítik2018-01-03

A zártkertként nyilvántartott ingatlanok mezőgazdasági hasznosítását teszi lehetővé az önkormányzatok számára az FM Zártkert Program pályázati felhívása. Napirenden van egy egyéni pályázatokat lehetővé tevő program elkészítése is.


Térképen az ország lakásárai - Az Ön lakása mennyit drágult idén?2017-12-14

Az árak emelkedése és a forgalom bővülése mellett idén - és még inkább majd jövőre - a lakásépítések is beindultak, így a magyar lakáspiac érett szakaszba léphet. Az elmúlt évekkel szemben az idei forgalmi adatok alapján minden területi szinten (jogállás, megye, nagyvárosok, kerületek, irányítószám-körzetek) az árak kiegyenlítődését, azaz az olcsóbb térségek nagyobb ütemű drágulását látjuk.


Nem vizsgálja a kormány a lakásáfa meghosszabbításának lehetőségét2017-11-29

Egyelőre nem vizsgálja a kormány az új építésű lakások vásárlását érintő kedvezményes áfa meghosszabbításának lehetőségét - olvasható Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatón tett kijelentése az igylakunk.huoldalon. 


Ingatlan Cafe tippek bérbeadáshoz2017-10-04

Számos fórumon olvashatunk arról, hogy milyen jól működő befektetésnek minősül napjainkban, ha meglévő ingatlanunkat bérbe adjuk. Szeged - egyetemváros lévén - kiemelt régió ebből a szempontból. Mi most mégsem a város adta előnyökről kívánunk beszélni, hanem arról, hogy hogyan tehetjük még vonzóbbá albérletünket a keresők körében.


Nem fizet az albérlőm!2017-09-13

Nem fizet az albérlőm, kirakom a cuccait és lecserélem a zárat, amíg nyaral…Biztos több tulajdonosnak fordult már meg hasonló gondolat a fejében, miután az albérlője többszöri felszólítás ellenére már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat. A tulajdonosok felháborodása érthető, és egyesek szerint morálisan el is fogadható a címben szereplő cselekmény, a jog viszont nem tolerálja az effajta „önbíráskodást”.


A kisgyermekes bérlő nem rakható ki!” – Igaz vagy csak városi legenda?2017-09-13

Továbbra sem könnyű megfizethető áron kiadó lakást találniuk azoknak, akik továbbtanulási vagy munkavállalási céllal szeretnének albérletbe költözni. A kisgyermekes lakáskeresők helyzete azonban még ennél is elkeserítőbb.


Kiadó ingatlana van? 2017-07-26

Ha kiadó ingatlana van, akkor keresse bérbeadásra szakosodott tanácsadóinkat, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek!


Álmai otthona a belvárosban!2017-07-24

Irodánkban is elérhetőek a Cédrus Liget egyedülálló lakásai! Bővebb információkért kattintson a részletekre!


Egyedi ajánlat!2017-04-03

Ha nálunk vásárolod meg a telkedet, mi átvállaljuk az ügyvédi költséget! Ragadd meg a lehetőséget, és álmodd meg új otthonodat a Liliom Lakókertben! Igény szerint kivitelezőt is biztosítunk!A részletekért érdeklődj tanácsadóinknál!